Jag heter Karin Haglund och är hälsocoach, kostrådgivare & PT. Jag är också författare till böckerna Karins Gröna Värld, Grönsakskärlek, Karins Frukost och barnböckerna om BroccoLisa. Här på Karins Gröna Värld vill jag dela med mig av inspiration till ett grönare och friskare liv.

Recept, användbara tips och tankar inom träning, växtbaserad kost, raw food, yoga, hälsa, naturlig läkning och personlig utveckling. Som 3-barnsmamma blir det även fokus på ett hälsosamt liv med barn och familj.

För eventuella samarbeten som ligger i linje med vad jag vill förmedla kontakta mig på karin@lifevision.se

Sommar Recept

Dags att vara långledig med familjen ... Som ni vet brukar jag inte göra några inlägg under sommaren här i bloggen, istället fokuserar jag på att lägga ut inspiration på Instagram och Facebook så…


Läs Mer

4 steg till mer raw food

Som fortsättning på mitt förra blogginlägg som du hittar HÄR, delar jag nu med mig av 4 enkla steg för dig som är inspirerad till att äta mer raw food. Som jag skrev handlar det inte om allt eller…


Läs Mer

Raw food eller inte?

Raw food-kosten har ju blivit väldigt populär de senaste åren vilket jag tycker är jättekul. Jag tycker dock man ska komma ihåg är att det egentligen bara är ett nytt modernt namn på något som…


Läs Mer

Enkel, lyxig & nyttig glass

Har ni testat att göra bananglassar på pinne?


Läs Mer

Borrelia m.m

Tycker det är dags nu igen med en uppdatering kring min hälsa här på bloggen. Jisses vad jag varit med mycket under dessa 2 senaste åren.


Läs Mer

DATE hos mig

Favorit i repris. För ganska exakt 2 år sedan arrangerade jag en grön lunch-date med ett underbart gäng västsvenska hälsoinspiratörer, du se bilder från detta HÄR.


Läs Mer

Maten på Cal Reiet

Som sagt så var kursen så lyckad och jag verkligen ÄLSKAR att vara på Cal Reiet. Så mycket att vi redan har bokat in nästa kurs där, blir 21–24 november 2019!


Läs Mer

Tahinitryffel-bollar recept

Dags för ett nytt recept på superenkla och sjukt smarriga bollar. Redo?


Läs Mer

Plus & minus med resan

Hemma igen i Sverige. Vi fick en liten chock när vi landade på kvällen och det var varmare i luften här än vad vi haft någon kväll på Mallorca!


Läs Mer

Nuläge och snart Mallorca

Nästa vecka bär det av till Mallorca och underbara Cal Reiet för vår kurs Mental Klarhet. Ser verkligen fram emot det. Jag ÄLSKAR verkligen att arrangera våra kurser och event. Intresset har varit…


Läs Mer

Karin Haglund