Elodie 4 år!!!

Då är vår minsting 4 år, heeeeelt otroligt vad tiden går fort.

Elodie – vårt underbara charmtroll. Alltså hon är så himla skön, jisses en sån energi och full fart på denna lilla tjej.

Så här liten och söt var hon när hon var 1 månad.

Med bästa brorsorna Collin & Vince 💙

Vi hade kalas utomhus i helgen för närmaste familjen, så mysigt.

Bjöd bland annat på goda frökex med hummus, kokt kall skivad potatis, kokt kall skivad morot, picklad rödlök, havssalt & chiliflakes.

Till dessert hade jag förberett en tårta någon vecka innan som låg och väntade i frysen. Som vanligt när jag får lust att ”slänga ihop något” så skrev jag aldrig ner exakt recept. Faktum är att jag egentligen tänkte göra goda krämiga tryfflar men så blev smeten lite för lös så tänkte detta blir den perfekta tårtfyllningen. Så mixade ihop en tårtbotten och sedan på med denna chokladiga tryffelfyllning.

Himmelskt gott blev det.

När tårtan stelnat i frysen, tog jag ur, skar i tårtbitar, smälte mörk choklad och ringlade lite över och sedan in i frysen igen.

Så smidigt, för när det var dags för kalas var det bara att ta fram. Serverade med växtbaserad grädde till. Alla ÄLSKADE tårtan! Får nog försöka efterlikna denna och skriva upp receptet nästa gång:-)

Nu fyller jag själv år om 1 månad och månaden efter det både Anders och Collin. Vi får se vad vi hittar på då,

Kram till er och tack för att ni läser min blogg 💚

Har ni önskemål på innehållet här i bloggen, bara kommentera på min FB sida HÄR eller skicka mig ett mail till karin@lifevision.se