Inspirationsevent! Med Erica och Johanna

Igår var det äntligen dags för mitt, Erica och Johannas underbart roliga inspirationsevent! Blev så himla lyckat! Tiden bara flög förbi och så trevliga, intresserade deltagare också!

Vi var på USYOGA i Borås som min vän Ulrica driver och där jag tränar yoga.

Maten kom från Systramii här i stan och blev väldigt omtyckt:-)

Alla deltagarna fick varsin lyxig goodiebag! Stort TACK till:

Mother Earth

Nice Kombucha

Care of M 

Esse Skincare

När alla kom på morgonen fick de varsin grön smoothie (med spenat, äpple, ingefära, citron och avokado) samt varsin ingefärsshot!

Sedan fram till lunch körde jag en föreläsning om hälsa och livsstil, skillnaden mellan att leva naturligt och normalt osv. Erica pratade bland annat om raw food samt hur man bygger upp sin dag med makronäring och komplettera med superfoods och adaptogener. Johanna berättade om sina 10 hälsonycklar som är viktiga för optimal hälsa!

Efter lunchen (som bestod av fräscha salladsbowls med grönsallad, quinoa, sötpotatis- & morotspure, avokado, groddar och surkål med en apelsin och passions vinägrett toppat med granatäpple och frön) så var det tema CHOKLAD!!!

Det var jag som höll i detta och berättade lite mer om ingredienser, alternativ sötning osv och hur man gör sin egen mörka, nyttiga choklad!

Provsmakningen av praliner, krämig tahinichoklad samt min favorit från nya boken ”dumlekolachokladen” blev en hit och de tyckte det var såååååå gott. Allt gjort från naturliga ekologiska ingredienser, sötat med färska dadlar och yaconsirap!

Här kommer bild på mina smarriga Dumlechokladbitar:-) Recept hittar du i denna BOK. (finns även att ladda ner som E-bok HÄR).

Erica pratade sig varm om kombucha och alla fördelar med att addera mer fermenterad mat och dryck till sin kost!

Dagen avslutades med en föreläsning av Johanna om naturlig hudvård och skönhet inifrån och ut! Hon är expert på detta områden och utbildar bland annat hudvårdsterapueter i ett program som heter Advanced skin therapist där de lär sig coacha sina kunder att stötta kroppen inifrån med rätt näring för att ge bättre förutsättningar för huden att bli så fin och bra som möjligt.

Helt enkelt en blandat kompott inom kost, hälsa och skönhet! En väldigt rolig och lyckad dag:-)

Är så glad att fina bästa Erica och Johanna finns i mitt liv …:-)

So long,