Inspirationskväll på Systramii

Hur underbart är det inte att få träffa ett helt gäng laddade, glada, inspirerade hälsoentusiaster på ett och samma ställe:-) Älskar det!!!

Att dessutom få arrangera och dela kvällen med en väldigt nära och kär vän,  Erica Palmcrantz Aziz var inget annat än MAGISKT!

Vi hade alltså en inspirationskväll igår, på bästa Systramii i Borås som drivs av systrarna Anna och Sarah Malm.

När alla kom fick de en färskpressad juice på morot, apelsin och ingefära samt en mintchokladpralin som jag gjort med recept från min nya bok.

Sedan berättade både jag och Erica om våra resor inom hälsa, delade med oss av bra tips och tankar kring kost samt berättade lite om våra böcker som vi skrivit. Jag är ju nu uppe i 5 böcker och Erica  med sin senaste bok Enkel Kombucha & Kimchi  hela 11 böcker!

Skål i kombucha för det!!!

Och ja alla fick provsmaka kombucha också ihop med desserten som var Systramiis magiska tryffelchokladtårta. Erica hade också med en kaka med fermenterad frosting, det receptet finns med i Kombucha & kimchi boken.

Maten var en bowl á la Systramii, färggrannt, vackert, nyttigt och fantastiskt gott:-)

Vi avslutade kvällen med en frågestund och sedan fick alla möjlighet att köpa med sig signerad böcker, till lite specialpris dessutom.

Jag och Erica får se om vi kan göra om detta i framtiden då det var så lyckat koncept:-)

I keep you updated …