Recept jordgubbstårta + lansering sommarkurs

Vill börja med att önska er en riktigt härlig sommar☀️

Jag kommer som jag brukar göra under “sommarlovet” att ta lite ledigt från bloggen. Däremot så slutar jag inte inspirera för jag kommer istället lägga mer energi på Instagram och på min Facebooksida Karins Gröna Värld.

Hoppas ni följer mig där!

Jag kan också stolt presentera min första digitala kurs, Sommarkursen – ÄT BÄTTRE – MÅ BÄTTRE! 

I den här kursen får du massor av recept till dagens alla måltider + mer inspirerande material som bygger på det bästa från mina böcker.

Vi startar den 29:e juni och kör 3 veckor i en gemensam sluten privat Facebookgrupp där jag svarar på era frågor varje dag och lägger ut inspiration, tips och vi tillsammans stöttar varandra att äta mer grönt!

Läs mer om kursen HÄR.

Du kan också ge bort kursen i present till någon du tycker om och som vill förbättra sin kost och hälsa!

Mina böcker hittar ni HÄR och min nya E-bok med bara Smoothies HÄR. 

Nu till dagens inlägg;

Jordgubbstårta med browniebotten! 

Denna superenkla och jättegoda tårta måste bara testas! Receptet är från min alla första bok, Karins Gröna Värld _ Livsstil & Raw Food

Jordgubbstårta med bowniebotten 

(8 portioner)

 

BOTTEN:

1,5 dl valnötter

1,5 dl paranötter

10 färska dadlar (urkärnade)

1 msk kallpressad kokosolja

1 msk yaconsirap eller honung

1 dl rå kakao

0,5 dl carob

1 tsk vatten

en gnutta salt

 

JORDGUBBSKRÄM:

1 liter färska jordgubbar

2 avokado

6 färska dadlar (urkärnade)

1 krm vanilj

 

GARNERING:

Färska jordgubbar i skivor

 

Mixa nötterna till botten i en matberedare.

Tillsätt övriga ingredienser till botten och mixa igen.

Tryck ut botten i en springform med avtagbar kant, 18–20 cm i diameter. Ställ kallt.

Skölj jordgubbarna och mixa i en mixer med avokado, dadlar och vanilj till en kräm.

Bred ut jordgubbskrämen på botten och garnera med färska jordgubbar.

Botten kan med fördel förberedas innan och förvaras i kyl eller frys.

Garnera tårtan med kräm och jordgubbar innan du ska bjuda på den.

 

(OBS! All jordgubbskräm går inte åt på tårtan. Spara och ät den som den är eller tillsammans med färska jordgubbar eller andra bär.)

Vad säger ni? Visst blir ni sugna på att testa denna läckra tårta? Sprid gärna receptet vidare om ni vill genom att dela inlägget:-)

Och hoppas att just DU vill vara med i min digitala kurs under sommaren, kör ett lanseringspris på minst halva priset mot vad den kommer att kosta sen, dvs endast 295 kr!

Detta för att det är min allra första online kurs. Så passa på själv och tipsa gärna vidare om kursen! Ska bli så himla roligt. Läs mer HÄR.

Trevlig sommar, hörs på bloggen igen efter sommaren ☀️och kom ihåg att följa mig i mina andra kanaler🙏

Facebook + Instagram