Böcker - Karin Haglund


Böcker

Karin Haglund


Jag har skrivit 7 stycken fantastiska böcker som fått väldigt bra och fin respons.

Det är 3 stycken gedigna, inspirerande hälso- & kostböcker. I varje bok finns över 100 olika recept (och det finns bild till varje recept). Alla mina recept är för övrigt växtbaserade och fria från gluten, mjölkprodukter, kött, fisk, ägg och vitt socker. Förutom recept hittar du också faktasidor, inspiration och tips för ett grönare, friskare liv i mina böcker.

Min senaste bok (vår 2019) har tema CHOKLAD och i den hittar du över 45 recept på underbart smarriga chokladgodsaker. Lite nyttigare och utan gluten, mjölk och vitt socker.

Vår 2020 kom jag ut med min digitala bok med tema SMOOTHIE och höst 2020 med tema ÄLSKA KÅL!

Jag har också skrivit en serie barnböcker om BroccoLisa.

Vill du läsa mer om respektive bok så hittar du information här nedan.

Vill du bli återförsäljare av mina böcker är det bara att kontakta mig på karin@lifevision.se

KARINS CHOKLADKÖK - lite nyttigare

I Karins chokladkök hittar du över 45 recept på underbart smarriga chokladgodsaker. Alla fria från gluten, mjölk och vitt socker, lite nyttigare helt enkelt. De flesta recept är både raw food och nötfria. Vad sägs till exempel om minttryfflar, chaibitar med apelsinchoklad, lakritschokladkola, apelsinchockladbräck, hampatryffelbollar, mintig chokladdrömpaj och avokadochokladtårta?

Alla recept är också veganska, med undantag för att jag använder honung i några av dem. Den kan såklart bytas ut mot annan sötning om du inte äter honung. Oftast föredrar jag att använda färska dadlar och yaconsirap som sötning i mina chokladrecept.

Du hittar även tips på hur du lyckas i chokladköket samt information om olika ingredienser i boken. Det finns fina, inspirerande bilder till varje recept.

Tillsammans gör vi världen lite grönare – och njuter av riktigt god, mörk och lyxigt bra choklad under tiden.

Välkommen till Karins chokladkök!

Köp boken här!

SMOOTHIEKRAFT - Enkel energi i din vardag!

I boken Smoothiekraft delar jag med mig av mina bästa och godaste smoothies.

Du hittar hela 27 recept på nyttiga smoothies som underlättar för en hälsosamlivsstil.

Även tips på hur du lyckas få bästa resultat samtförslag på ingredienser till båda gröna smoothies och andra färggranna varianter.

Smoothies gör det enkelt för dig att få i dig mer frukt, bär och grönsaker.

Något jag gillar med smoothies är att du också får i dig fibrer som gör gott för din tarmflora.

Så vad väntar du på? Fram med en kraftfull mixer och testa mina smoothierecept med bland annat grönkål, avokado, lingon, växtbaserad mjölk, svarta vinbär, hallon, kirskål, ärtskott, zucchini, ingefära och mycket mer!

Drickbar näring med grönsaker, frukt och bär = naturens energidryck!

SMOOTHIEKRAFT helt enkelt

Ladda ner boken här!

ÄLSKA KÅL - Recept med världens nyttigaste grönsak!

Nyttigt – billigt & klimatsmart!

Dags att ge din kropp det allra nyttigaste och bästa, helt enkelt hög tid att ÄLSKA KÅL!

I denna E-bok får du massor av inspiration som gör det enkelt och självklart att lägga mer kål på tallriken. För kål är bland det allra nyttigaste som du kan äta och finns dessutom i en mängd olika varianter, former och färger.

Vad sägs om kålrotspasta med grönkålspesto, timjan- & apelsinbakad majrova, chilimarinerad broccoli, savojkålswraps med tacokryddad sötpotatis eller geviche på spetskål, lime och koriander? Du får över 45 läckra nyttiga recept i boken.

Du hittar även fakta om våra vanligaste kålsorter och får mängder av tips på hur du enkelt kan öka intaget av kål i din kost.
Vill du förse din kropp med bästa näringen? ÄT MER KÅL!
Ladda ner boken här!

KARINS FRUKOST – Raw food & vegan

Boken för alla som vill börja dagen lite grönare!

I Karins frukost får du inspiration och lust till att börja din dag på bästa sätt. Att byta ut din vanliga frukost mot en nyttigare raw food-variant är ett enkelt steg att ta för att förbättra din kost. I boken hittar du recept på över 130 hälsosamma, näringsrika, vackra och fantastiskt goda frukostar som förutom att ätas på morgonen även kan ätas som mellanmål, lätt lunch, kvällsmat eller efter träning. Alla recept är vegetariska, gluten- och mjölkfria.

Dessutom finns det med träningsprogram som passar perfekt att göra i hemmamiljö på morgonen för att få en riktigt bra start på dagen.

Unna dig att skapa en morgonrutin som du mår bra av både nu och på lång sikt. Frukost- och träningsvanor som lägger grunden för resten av dina magiska dagar…

Köp boken här!

GRÖNSAKSKÄRLEK: Vegetariskt – Alkaliskt – Raw food

En bok för alla som vill upptäcka den gröna kostens kraft!

I Grönsakskärlek inspireras du till att äta mer grönt och alkalisk mat. Raw food är basen i största delen av receptsamlingen med du hittar även recept med skonsamt tillagad vegetarisk mat.

Nyttiga gröna recept för alla tillfällen varvas med fakta om alkalisk kost, raw food, detox, viktminskning, säsongs- och pH-guider och Karins bästa tips på hur du får till en hälsosam kost och livsstil.

Köp boken här!

KARINS GRÖNA VÄRLD – Livsstil & Raw Food

Inspirerande handbok för alla som vill optimera sin hälsa, energinivå och ta reda på hur bra det går att må. Boken är uppbyggd med en faktadel om kost, raw food och livsstilsval som träning, optimal andning, kroppens inre miljö, pH-balans och mentala hälsa samt en diger receptdel. I receptdelen hittar du över 100 recept på god och nyttig raw food, med vackra foton till varje recept, vilket gör det både enkelt och kul att sätta din nya kunskap i handling! Boken är fylld med inspiration och kan fungera som en praktisk guide att hjälpa dig förändra ditt liv i den takt du själv vill.

Köp boken här!

BROCCOLISAS ÄVENTYR

BroccoLisa – en frisk grönsakstjej full av energi och kärlek!

BroccoLisa är en figur som är skapad av Karin Haglund. Med BroccoLisas hjälp vill Karin förmedla att vi är bra precis som vi är och att grönsaker gör oss pigga, friska och starka, samt att vi bör vara snälla och ta hand om både djur och människor vi kommer i kontakt med

Böckerna passar bra för barn i åldern 3–6 år.

BroccoLisa är en glad och påhittig grönsakstjej med massor av energi. Hon är väldigt snäll och bryr sig om alla människor. Samtidigt går hon sin egen väg och är stolt över vem hon är. I denna samling får du följa med BroccoLisa och hennes vänner på tre olika äventyr. I varje äventyr delar BroccoLisa med sig av nya värdefulla insikter!

I BroccoLisa tältar får vi följa med när BroccoLisa och MajMorot tältar i skogen blir vänner med rådjuren och får besök av nattgäster som skräms. Tack vare mod och kamratskap får hela äventyret ett gott slut.

I BroccoLisa har kalas får vi vara med på ett magiskt födelsedagskalas. Något oväntat inträffar men löser sig genom att alla är välkomna även sockergänget. BroccoLisas härliga nyttobuffé får dessutom högsta betyg av gästerna.

I BroccoLisa på picknick får vi följa BroccoLisa och hennes vänner under en färggrann picknick. De upptäcker ett flygande föremål på himlen och får spänna sina muskler och tänka ut lösningar för att rädda sockergänget som svävar i livsfara.

Köp boken här!