Blogg - Karin Haglund


Jag heter Karin Haglund och är hälsocoach, kostrådgivare & PT. Jag är också författare till böckerna Karins Gröna Värld, Grönsakskärlek, Karins Frukost, Karins Chokladkök och barnböckerna om BroccoLisa. Här på Karins Gröna Värld vill jag dela med mig av inspiration till ett grönare och friskare liv.

I min Blogg – Karin Haglund – Karins Gröna Värld så delar jag med mig av recept, användbara tips och tankar inom träning, växtbaserad kost, raw food, yoga, hälsa, naturlig läkning och personlig utveckling.

Som 3-barnsmamma blir det även fokus på ett hälsosamt liv med barn och familj.

För eventuella samarbeten som ligger i linje med vad jag vill förmedla kontakta mig på karin@lifevision.se eller använd vårt kontaktformulär.

Dela med en vän!

Chokladrecept till påsk + vinnare

Snart är det påsk. Delar med mig av ett recept från nya boken som just släppts + att jag talar om vilka som vunnit i utlottningen av fina priser!


Läs Mer

Firar med ett recept från nya boken

Bokrelease idag! ALLA kan vara med då jag kör online. Här delar jag med mig av ett enkelt och supergott chokladrecept från boken med rå choklad, quinoapuffar, mullbär och kokos!


Läs Mer

Bokrelease för ALLA online!

På söndag smäller det! Bokrelease online med massor av fina erbjudanden. Passa på att köpa ditt ex före alla andra, alla böcker är dessutom signerande och rabatterade denna releasedag!


Läs Mer

Nya chokladboken och roligt event!

Är såååå glad, lycklig och stolt. Min nya bok har kommit och jag myser mig i den magiska känslan av att hålla boken i mina händer ...


Läs Mer

Yoga helg!!!

Lyckligt lottad som fått fylla på med energi och inspiration under en lyckad yogahelg med fantastiska yogaläraren Petri på Usyoga.


Läs Mer

Skönhet inifrån och ut!

Skönhet kommer verkligen inifrån. Genom att leva hälsosamt blir vi faktiskt också snyggare, insida - ut! Bra va:-)


Läs Mer

Min kropp är bara min

Inser att jag antingen varit gravid eller ammat i hela 7 år av mitt liv. Så just nu njuter jag av att min kropp bara är min kropp!


Läs Mer

Enkla tips för hälsan

Jag gör en massa olika små saker för hälsan dagligen som jag tipsar om i detta inlägget. Är det något du känner dig inspirerad att testa så gör det.


Läs Mer

Bokbebis nr 5!

Vet ni, jag har en ny bok på G. Ni kommer inte bli besvikna. Magiskt många goda choklad-recept, de flesta också nötfria! Allt samlat i en otroligt vacker bok, perfekt för alla choklad-älskare.


Läs Mer

Gröt “to go”

Idag vill jag tipsa om en superenkel frukost. En blandning mellan gröt och chiapudding som äts rumstempererad.


Läs Mer

Karin Haglund