Blogg - Karin Haglund


Jag heter Karin Haglund och är hälsocoach, kostrådgivare & PT. Jag är också författare till böckerna Karins Gröna Värld, Grönsakskärlek, Karins Frukost och barnböckerna om BroccoLisa. Här på Karins Gröna Värld vill jag dela med mig av inspiration till ett grönare och friskare liv.

I min Blogg – Karin Haglund – Karins Gröna Värld så delar jag med mig av recept, användbara tips och tankar inom träning, växtbaserad kost, raw food, yoga, hälsa, naturlig läkning och personlig utveckling.

Som 3-barnsmamma blir det även fokus på ett hälsosamt liv med barn och familj.

För eventuella samarbeten som ligger i linje med vad jag vill förmedla kontakta mig på karin@lifevision.se eller använd vårt kontaktformulär.

Dela med en vän!

Recept fröknäcke + tips pålägg

Recept på gott och enkelt glutenfritt fröknäcke och tips på goda nyttiga pålägg!


Läs Mer

Alla hjärtans frukost

Dags för alla hjärtans dag snart, vad sägs om en riktigt läcker kärleksfrukost att börja dagen med!


Läs Mer

Trött, tröttare, tröttast + recept

Trött så trött ... Sömnbrist gör mig tokig. Behöver kraft och återhämtning för att bli av med borrelian. Idag delar jag med mig av ett recept på gröna zucchinirullar som jag blev så sugen på…


Läs Mer

Grön ärthummus

Måste bara tipsa om en sak jag brukar göra. Ni vet ju vid det här laget att jag älskar hummus! Här kommer tips på hur man kan variera och göra en grön ärthummus som är himmelsk god.


Läs Mer

Vart är du om 10 år?

Vad tror du att du är 10 år framåt i tiden? Vilken utveckling har du gjort? Vad skulle du vilja säga till dig själv redan idag utifrån den kunskapen och de insikterna du gjort på de 10 åren?


Läs Mer

Du måste inte ändra allt!

Många tror att man måste ändra ALLT på en gång. Men låt inspirationen vägleda dig rätt och ta ett steg i taget för varaktig förändring. Sätt hälsohjulet i rullning!


Läs Mer

Kick-start med läkande kost

Fokus på renande kost, grönsaker, frukt & bär. Perfekt som en detox/cleanse eller vad man väljer att kalla det. Så passa på du också att i allt från några dagar till en månad äta denna renande kost!……


Läs Mer

Recept på smoothies!

I detta blogginlägg hittar du en massa bra recept på mina nyttiga och goda smoothies! Fram med mixern och testa dig fram till din favorit!


Läs Mer

Inför nya året

2019 here I come! Dags för ett nytt år och i dagens blogginlägg får du inspiration och tips på frågor att besvara för att reflektera över året som gått och skapa vision och drömmar för 2019!……


Läs Mer

Upp och ner och GOD JUL

Ser fram emot julmys framöver ..., dock är borrelian framme igen. Lite tråkiga symptom som dyker upp men är ju inte i närheten lika dålig som jag har vart innan.


Läs Mer

Karin Haglund