Karin Haglund, Kost-& hälsocoach, Författare


Vill du ha mer ENERGI, fysisk och mental, för att kunna nå dina drömmar och mål? 

Just det jag hjälper dig med ♥

Jag heter Karin Haglund och mitt mål och min passion är att inspirera människor till ett grönare och friskare liv!

Jag arbetar som kost- & hälsocoach, författare, driver online-kurser, är PT och andningsinstruktör. Jag är också författare till böckerna, Karins Gröna Värld, Grönsakskärlek Karins Frukost, barnböckerna om BroccoLisa, Karins Chokladkök ), E-boken Smoothiekraft samt även E-boken Älska Kål.

I min roll som hälsocoach med inriktning på en naturlig växtbaserad kost, träning, optimal andning, yogamental- och personlig utveckling utgår jag från en helhet där många olika delar är med och påverkar hur vi mår.

Jag har en stor passion för naturlig läkning och hur vi med vår livsstil kan hjälpa kroppen till balans.

Vill du lyckas med min hjälp, anlita då mig som din digitala coach. Se mina kurser HÄR.Eller maila mig; karin@lifevision.se

Det är också jag som arrangerar våra event, seminarium och utbildningsresor på LifeVision,

Jag och min man Anders har även podden LIFETALK PODDEN tillsammans!

Sen, som jag ser till det viktigaste i mitt liv, är jag 3-barnsmamma. Därför hittar du även hälsosamma tips som passar hela familjen i mina böcker och på min blogg.

Följ mig gärna på Instagram och Facebook under karinsgronavarld 💚

 

För eventuella samarbeten som ligger i linje med vad jag vill förmedla kontakta mig på karin@lifevision.se

Jag älskar att inspirera människor till ett bättra och friskare liv, fullt av inspiration

– Karin Haglund