Visst är det härligt med PÅSK♥ Idag har Vince haft påskfest på sin förskola. Han var utklädd till påskgubbe, söt eller hur:-)

Som en liten påskpresent vill jag passa på att dela med mig av ett recept på raw food-godis från min nya bok, GRÖNSAKSKÄRLEK. Varför inte passa på att göra en sats av dessa goda chokladbräck och bjuda nära och kära på i påsk? Lovar att de är såååå goda♥♥

Karins raw Chokladbräck med tranbär och paranötter 


10 bitar
1 dl raw kakao, ½ dl kakaosmör, ½ dl kokosolja, ¼ dl yacon- eller agavesirap, en gnutta salt
1 dl torkade tranbär, (osötade), 1 dl hackade paranötter, ½ dl pumpafrön
Gör kakaosmör och kokosolja flytande i ett ljummet vattenbad. Blanda ner kakao, yacon/agavesirap och en gnutta salt. Rör om ordentligt och häll upp chokladen i en liten form. Strö över tranbär, hackade paranötter och pumpafrön. Ställ kallt i kyl eller frys för att stelna. När chokladen väl stelnat kan du enkelt bryta loss lagom stora bitar.
Tips: Gör nötfri genom att använda solrosfrön istället för paranötter. Ta då ¾ dl solrosfrön och ¾ dl pumpafrön.
En riktigt GLAD PÅSK önskar jag er alla! Passa nu på att ta hand om er lite extra, vila ordentligt, var ute och rör på er och njut av solsken och hälsosam mat!!!

Karin♥