Nu har jag just gått in i vecka 38 vilket innebär nedräkning på riktigt!! Häftigt att vi snart kommer att få träffa den lilla nya familjemedlemmen och äntligen få bebisgosa ♥♥♥ Vi är förväntansfulla hela familjen:-)
Gravidv38
karinvecka38
Hela förra veckan hade jag grymt med energi och passade på att fixa en massa hemma, tvätta bebistäcken, åkpåsar och så vidare. Har packat BB-väskan (där jag bland annat också har lagt med lite snacks som kokosvatten, torkad frukt, glutenfria kex, raw choklad, hampaprotein, kosttillskott osv. Vi får väl hoppas att det går lika fort som mina två tidigare förlossningarna. (HÄR har jag skrivit lite om när Collin föddes.)
Har även senaste tiden gått loss lite mer i köket (imponerande med tanke på mitt illamående vill jag säga) och fixat raw food-kex (tänker bra att ha som frukost och mellanmål, både ev på BB och när jag kommer hem – bara att ha mosad avokado och grönsaker som pålägg!)
Rawknäcke
Har också fixat en massa raw food-godsaker som jag laddat frysen med. Älskar att planera och tänker att när väl bebis är född finns det många nära och kära som vill komma förbi och hälsa på:-) Då är det såååå skönt att ha lite färdig fika klar i frysen och bara att ta fram.
Blev choklad i olika former och smaksättning! Ärligt talat, det ser kanske komplicerat ut, men är ju bara såååå enkelt och går så fort att slänga ihop. Det enda som krävs är att du har bra ingredienser hemma (som raw kakaosmör, raw kakao, yaconsirap eller liknande sötning – plus ev lite smaksättning som vanilj, pepparmyntsolja, frön/nötter, torkad frukt som gojibär/mullbär eller liknande om så önskas till dina chokladbräck. (Tips på hur du gör egen choklad hittar du i ett tidigare blogginlägg HÄR)
Rawchoklad3
När jag gör chokladbräck häller jag bara all choklad i en stor form, rund eller fyrkantig, och toppar med vad jag känner för. Ställer kallt och sedan bara bryter i bitar när chokladen väl stelnat. Inte för att det tar speciellt lång tid att fylla pralinformar heller men detta går helt klart snabbare! Jag gillar att skapa och det får gärna gå fort = stort plus:-)
Rawchoklad
Passade även på att baka glutenfria frallor i helgen. Är i och för sig jäst i vilket jag helst undviker om jag bakar något bröd själv men ändå väldigt få bra ingredienser och de var superlätta att göra. Så nu finns det frallor i frysen också! Receptet på frallorna hittade jag HÄR.
Frallor
En dag fick jag hjälp av Collin att fixa dessa smarriga raw kärleksmums-mums. Skrev aldrig ner något recept tyvärr men kan lova att de blev jättegoda, och JA, även för mig som är konstant illamående:-) I alla fall just när jag fikade så smakade det gott, men som alltid kommer illamåendet tillbaka igen efter typ 10 minuter från det jag fått i mig något …
Mumsmums
Måste bara lägga ut lite bilder också från vår mysiga dag igår. Helt underbart väder ju, riktig sommarvärme! Love it:-)
Killarnafavorit
syskonkärlek
karinochbarnen
karincollinKarinAnders
Charmtrollet
Nu får vi se hur denna vecka utvecklar sig, kanske blir det mer fixande i köket eller så mer vila som säkert egentligen skulle behövas:-) Kanske vill bebben titta ut men jag tror nog att det dröjer ett par veckor till.
Njut av solsken och värme!
KH_liggande_gron_webb