Här bakas det raw food-godsaker dygnet om nästan. Förberedelserna är i full gång inför söndagens event, raw food-fika bufféusyoga i Borås. Tanken med eventet är att inspirera människor till att äta byta ut vanlig fika mot nyttigare raw food-fika, att visa och framförallt smaka på hur mycket fantastiskt gott det går att göra på naturliga råvaror och utan vare sig gluten, mjölk, ägg, vanligt mjöl eller vitt socker. Att det går att skapa fantastiska mästerverk på naturliga nyttigheter som avokado, frön, nötter, bär, kokos m.m.
Det kommer att bli 5 olika desserter och 8 stycken små fikarätter att välja på. Såklart inte i så stora portioner utan mer som små smakprov. Hoppas att de inte blir övermätta bara… De får väl ta med sig fikan som de ev. inte orkar äta hem i sådana fall:-)
Jag har ju som vanligt gått igång i 180 … , Vill dela med mig så mycket som möjligt av olika smaker och texturer samt visa både superenkla och snabba men också några lite mer krävande recept på godsaker.
T.ex. så kommer alla 35 deltagare (fullbokat event) att få smaka på små nötgrottor med hallonfyllning. Riktigt mumsiga och torkade i torkugnen i cirka 1 dygn för att få rätt konsistens.
Så här såg de ut innan torkning,


Jag har gjort riktigt goda chokladbräck med tranbär och nötter, ett recept som är buserenkelt att slänga ihop.

Och min egen favoritdessert, den himmelska chokladtårtan … (som är med i min bok) Tårtan är sååååå god och Anders och Vince håller med, deras favorit också:-)

Gjorde två stora tårtor och en liten vilket absolut borde räcka, receptet i boken x 4!

Ska försöka komma ihåg att ta fina bilder på söndag så ni får se på allt smaskigt som det kommer att bjudas på!
Nu ska här bakas vidare♥

Karin♥