Efter många härliga sommarveckor är jag nu tillbaka här på bloggen. Vet att ni är många som följt mig på Facebook och Instagram där jag varit flitig med att uppdatera med bilder:-)
Hoppas att ni haft en bra sommar. Just nu sitter jag inne med en varm kofta och regnet öser ner utanför, bara typ 11 grader ute. Men nästa vecka ska det ju bli sommarvarmt igen. Hoppas det stämmer.
Förra veckan gästade jag min favoritpodd HÄLSOSANT. Det är väldigt många som har lyssnat på avsnittet redan, har du missat att göra det kan du göra det HÄR.
En beskrivning av innehållet:
Tips och inspiration för en sundare livsstil –Karin Haglund
Varför är det så svårt för oss att hålla en sund livsstil? Oftast vet vi vad som är bra för oss men ändå är det svårt att leva efter det. Hur ofta börjar vi med ett träningsprogram eller en diet och är supertaggade på måndagen, eller dagen efter nyår, men sedan faller vi. Varför är det så? Idag pratar jag med hälsocoach Karin Haglund från Lifevision om just livsstil och vad det verkligen innebär att leva sunt. Är det ens möjligt att njuta samtidigt som du äter nyttigt? Vi pratar om att lyssna på kroppen, hur du skapar en hälsosam livsstil och hur du undviker de vanliga fällorna som är så lätt att hamna i.
Det här pratade vi om:
Hur Karin som hälsocoach arbetar
Den mentala biten har mycket att göra med ifall du lyckas med en sund livsstil eller inte
Kunskap utan inspiration leder inte till förändring
Är det verkligen svårt att leva ett hälsosamt liv?
Hur viktigt det är att lyssna på sin egen kropp istället för att gå på dieter
Kan du unna dig onyttigheter under helgerna?
Hur du kan få i dig massa mer grönt
Hur du får en sund livsstil att fungera om du har barn
Karins riktigt bra tips på hur du håller dig hälsosam även när du äter ute på restaurang ofta
Den stora fråga: Hur gör du om du ska bjuda ett hälsofreak på middag??!
Lyssna kan du göra genom att klicka HÄR.
Och så vill jag såklart dela med mig av lite härliga bilder från vår semester. Vi har bott i vår stuga på västkusten hela sommaren. Vi har också hunnit med en tur till Danmark och Legoland till barnens förtjusning:-)
Collinhatt Killarna Krabbfiske
Haft en hel del fika-gäster på besök som ni kan se ♥ Massa raw food-godsakar har det bjudits på!
Rawfoodfika
Och mycket glass har det blivit för killarna, gör mycket egen isglass, vattenmelon-glass, bananglass och som här smoothie-glass! Bästa glassformarna hittar du HÄR.
Smoothieglass
En vecka var det riktigt bra sommarväder och innebar många turer till stranden!
Strandkollage
AndersVince AndersKarinCollin
Här klädde jag ut Collin till Collina:-)
Collina
Jag och Anders var på “Garden-party” hos våra vänner i Malmö, helt magiskt!!! Kolla in rosenbladen längst stengången … Sen var det inhyrd DJ, kock, musiker m.m. En galet kul kväll:-)
karinAndersfest Karinklänning
Vi har också varit på dop i Göteborg där eftermiddagen tillbringades på Liseberg:-)
DopLiseberg
Sommaren har dock inte bara varit en dans på rosor … Min svärmor har gått bort, även om det var väntat då hon var väldigt dålig kan man aldrig vara förberedd på det ändå. Det var tufft för alla, särskilt för min man förstås.
Sen hänger mitt extrema gravid-illamående tyvärr envist kvar dag ut och dag in. Vissa dagar lite “snällare” och tillåter mig att äta någorlunda medans andra dagar är jag sängliggande och knappt får i mig något annat än lite frukt. Men men, nedräkning nu. Är ju i v 34 nu i alla fall så inte så långt kvar. Bara att hänga i, känner ju hur den lille/lilla sparkar och har sig där inne. Så himla coolt. Även om det är 3:e gången vi får vara med om detta är det lika magiskt om inte ännu mer.
Bild nedan är från förra veckan ♥
Vecka33
Kram på er ♥♥♥
KH_liggande_gron_webb