En tur till Malmö!

Då har vi vart på lite resande fot igen. Denna gång var det Malmö som stod som värdstad för min mans nya föreläsning 180 grader Nytänk!

Han föreläste och jag var den som stod bakom själva arrangemanget. Ja, förutom att jobba med hälsa och att skriva böcker så är jag också eventmanager som jag verkligen också älskar. Föreläsningen var fullbokad sedan länge och det blev en lyckad och inspirerande kväll. Vädret var ju magiskt så deltagarna kunde till och med sitta/stå ute under pausen och äta!

Denna gång valde vi att ha föreläsningen/eventet på In The Pink efter ett tips från en jag känner, (Tack Helena). Det är ett jättefint ställe precis jämte Centralstationen som serverar riktigt bra mat. (Närproducerat, glutenfritt, ekologiskt osv).

Här ser ni Cecilia som driver det och är i full fart med alla  förberedelserna inför vår föreläsning:-)

Jag passade på att sälja och signera mina böcker! Karins Gröna Värld, Grönsakskärlek, Karins Frukost, BroccoLisas Äventyr och Karins Chokladkök!!!

Innan föreläsningen gick vi och åt på Raw Food House (som snart ska byta namn då det har ny ägare). För mig blev det en raw burgare med kålrots pommes, goda röror samt sallad.

I pausen under fikat bjöd vi på gröna smoothies, frukt, supergoda glutenfria mackor med avokadoröra och grönkålspesto, frökex, morotsstavar och rödbetshummus.

Även kaffe/the samt en liten raw food-kaka som var mycket omtyckt.

Innan vi lämnade Malmö tog vi en lunch på Raw Food House. Jag älskar verkligen deras falafelwraps!!! Så goda.

Så himla kul att träffa alla deltagare i torsdags och nu ser jag fram emot att arrangera samma föreläsning även i Göteborg den 10 oktober samt i vår egen stad Borås den 30 januari!

Biljetter hittar ni HÄR.