Igår hade jag fina Julia Fors på besök med hennes lilla dotter Valerie (ganska exakt lika gammal eller ung:-) som Collin).

Julia jobbar också med hälsa och kost och skriver bland annat för Aftonbladets Wellness. Hon är också en författarkollega då hon har gett ut jättefina böcker! Tillsammans med Sofi Fahrman har hon skrivit böckerna Bodylicious och Superlicious.
Fick mig ett signerat exemplar av nyaste boken Superlicious ♥ Verkligen en jättefin och inspirerande bok med temat: balans och toppform inifrån och ut! Bara hunnit bläddra igenom den än så länge men verkligen en snygg bok med träningsövningar, tips och recept:-) Älskar att det finns med ett Mamalicious-avsnitt där man får Julia och Sofis bästa tips på hur man kan tänka kring mat och träning under både graviditeten och efter = Inspirerande♥♥.


Visst är Valerie och Collin såååå söta ihop:-)

Blev lunch på Fruits & Friends i stan. Älskar detta ställe, lyx att ha det så nära:-)
Kom på att jag också vill tipsa om en god och lyxig frukost, en rosa smoothie-bowl med jordgubbar och lingon som blev dagens efteryogafrukost:-)

Gör så här:
Mixa 1 paket frysta lätt tinade lingon med 1 avokado, sesammjölk (skulle tro cirka 3 dl), 0,5 paket frysta lätt tinade jordgubbar, 2 dadlar och 1 tsk vanilj i en mixer till en tjock smoothie. Häll upp i en skål och toppa med ekologiska färska jordgubbar, kokoschips, lingon och kakaonibs. Väldigt gott:-)
Så här gör du egen sesammjölk: Mixa 2 dl sesamfrön med 6–8 dl vatten, vanilj och lite sötning om så önskas. OBS, krävs en bra mixer för att få fröna krossade och mjölken bra. Sila eventuellt mjölken (jag gjorde inte) i en finmaskig sil eller nötmjölkspåse.
Allt för idag, keep shining!!!

Karin♥

P.S Rösta gärna på mig i Life Blog Awards där jag är en av de nominerade hälsobloggarna:-) Vill du rösta (går att rösta flera gånger och till den 15 april) gör du det HÄR.