Föreläsning och recept raw food-bollar

Igår hade vi ett event på hemmaplan. Min man Anders föreläste i Borås om 180 grader nytänkande för genuin framgång och livsglädje!

Såååå himla bra, han är verkligen GRYM! Vet att jag är lite partisk men han är så fantastisk på att få med publiken, känna in och ta upp aktuella exempel, göra det riktigt roligt (nästan som stand up) samtidigt som insikterna går in. WOW säger jag bara.

Fastän jag hörde denna nya föreläsning för 3:e gången (och hört Anders föreläsa typ minst 100 gånger:-) så tog jag med mig lite nya ”aha-insikter” och ideér.

Nästa tillfälle blir i Stockholm den 19:e mars, jag är självklart på plats då också!

Vi sålde böcker samt vårt populära personlighetsutvecklande spel LIFETALK!

TACK bästa Anette, Birgitta och Katarina! ÄLSKAR att jobba ihop med er, de bästa värdinnorna man kan ha!

I pausen bjöd vi på goda veganska och glutenfria mackor (från The Company) toppade med rödbetshummus, ärthummus, rostade kikärtor och grönsaker!

+ mina goda raw food-bollar. Receptet på dessa kommer här nedan.

Karins raw food bollar

12–15 stycken

 

1 ½ dl pumpafrön

1 ½ dl solrosfrön

1 ½ dl kokosflingor

20 färska urkärnade dadlar

¼ dl kallpressad kokosolja

½ dl rå kakaopulver

1 tsk äkta vanilj

1–2 krm salt

 

Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa. Forma till bollar. 

Vill du lyxa till det lite kan du rulla bollarna i kakaonibs eller krossade pumpafrön. Eller varför inte doppa bollarna eller halva bollen i mörk smält choklad! 

Servera direkt eller förvara bollarna i kyl (håller 5–7 dagar) alternativt i frysen! 

Tycker det är sååååå himla roligt att jobba med events och arrangera våra föreläsningar.

Vi får chans att träffa så många härliga människor och det är så underbart att se hur deltagare får nya insikter, liksom ett nytt skimmer över sig och går därifrån leende och med glittrande ögon! Med ny kunskap och en förståelse som kan göra en verkligen skillnad i just deras liv.

Hoppas ni testar att göra en sats med raw food-bollar i helgen, de bollar som inte går åt kan ni förvara i frysen.

Vi gör ofta olika raw bollar här hemma och våra 2 yngsta barn Collin och Elodie tycker det är såååå roligt att få lägga i och köra igång matberedare, forma till bollar osv. Kladdigt men kul och gott:-)

Ha nu en riktigt härlig helg!