Då var vi hemma igen i Sverige efter 2 fantastiskt härliga veckor i Miami Beach, Florida. Det har hunnits med mycket roligt, jag har bland annat fyllt på med ännu mer hälsoinspiration och Anders har fördjupat sig i golfutrustning, testning av olika klubbor och annat som hör en före detta Europamästare i golf till. Och Vince, ja han har haft riktigt kul och fått massa nya intryck och engelska ord på köpet!

Jag älskar att vara i USA, många menar att det borde vara svårt att leva nyttigt där med alla dessa snabbmatställen och enorma portioner, läsk och allt det där. Men är man i de större städerna så finns det ett fantastiskt utbud av riktigt bra och hälsosam mat, raw food är hett i USA!, Whole Foods affärerna där man både kan köpa med sig sallader och annan färdig mat, ta en juice eller vetegrässhot och handla riktigt fräscha ekovaror, finns i många städer och är ett mecka för oss hälsonördar.
Och så är dom långt fram vad gäller träning och de senaste trenderna, yoga och annat du kan göra för din hälsa. Jag fick till ett antal yoga pass på Miami Life Center, tidiga mornar när de flesta i Miami låg och sov …Underbar start på dagen, dock lite väl svettigt i lokalen där vi var många som trängdes med våra yogamattor i värmen:-)
Det blev mycket handlande på Whole Foods, bland annat köpte jag fryst vetegräs och tinade en shot varje morgon:-)

Sen passade vi såklart på att dricka färskt vetegräs (vilket är mycket godare och nyttigare) så fort det gavs möjlighet.

Vi åkte också till världskända Hippocrates Health Institut i West Palm Beach (cirka en timma från Miami Beach). Ett helt FANTASTISKT ställe dit du kan åka och detoxa dig själv, anamma en ny livsstil, ge kroppen möjlighet att heala sig från sjukdom och fördjupa kunskaper om kroppen, kosten och annat som påverkar hur du mår och din hälsa.
Vi fick en rundvandring av hela retreaten,

Och passade på att äta en väldigt fräsch och supernyttig ekolunch där, helt i min smak och vad jag förespråkar:-)

Groddar från deras eget växthus där de också odlar mycket (med betoning på mycket) vetegräs!

Och ett trevligt möte med Anna-Maria Clement som driver Hippocrates med sin man Brian,

Vill gärna åka dit och checka in där ett par veckor, vet att rawfoodmiddagar arrangerar gruppresor dit. Läs mer HÄR om du vill åka med dom till Hippocrates, kan varmt rekommendera det som en insats för din hälsa och välmående!
I närheten av Hippocrates ligger vår nya favvorestaurang, Christofer´s Kitchen. Sååååå bra och fräscht ställe, LOVE IT! Massa god raw food på menyn och som håller riktigt hög klass.
En grön smoothie till mig och en röd till Anders & Vince

En fantastiskt god raw tiramisu

Och raw tacos som var superfräscht …

To be continued …

Karin♥