Har haft en underbart härlig och social helg i den sköna sensommarvärmen. I lördags träffade jag min fina underbara gravida vän och kollega, Erica. Kallar henne Sveriges raw food-drottning då jag tycker det var hon som så att säga tog raw food till Sverige. Hon har skrivit många bra böcker och har just kommit ut med en ny bok, Mitt nya raw food-kök.
Vi tog varsin smoothie på Fruits & Friends här i stan.

I går bjöd vi våra vänner Kennet & Anna-Maria på lunch här hemma hos oss.

Satt faktiskt ute i trädgården hela eftermiddagen, hur lyxigt som helst
Serverade desserten först, för om man ska äta dessert så är det bättre för matsmältningen att äta den innan maten istället för efter.
Igår blev det en god chokladmousse med avokado som bas, bovetecrunch, vinbär, kakaonibs och blåbär från våra blåbärsbuskar i trädgården. Och lite bipollen, kokoschips och raw choklad.

Till lunch blev det en stor salladsbuffé, brukar alltid gå hem:-) Och så också i detta fall♥♥

Sallad, groddar, tomat och rödlök, quinoa, belugalins-sallad, marinerad vitkål & broccoli, zucchini tagliatelle, soltorkade tomtater, oliver, ärtor, rostade pumpafrön, morötter och hummus. Och just det, lite goda nyttiga kex med röror till.

Hade också gjort en gazpacho som vi åt till maten serverat i glas,

Vince gillar hummus och kunde inte låta bli att provsmaka innan:-)

Här är min lunchtallrik

Gör ofta någon slags salladsbuffé när vi har kalas eller gäster, tycker det är trevligt och gott och alla kan plocka ihop vad de gillar och vill äta. Sen är det en annan fördel också att det ofta blir lite mat över så att man kan ha rester att slänga ihop till en enkel lunch dagen efter:-) Smidigt, eller hur!
Nu ska jag jobba vidare med vår eventplanering, lilleman sover så gäller att passa på. Vi har ju Robin Sharma som gästar Stockholm redan nästa fredag. Finns platser kvar så vill du komma så köp din biljett HÄR.
Njut av måndagen,

Karin♥