I går eftermiddag var vi på en mycket trevlig invigningsfest i Mölndal för nya OPTIMUM-kliniken. Det är våra kära vänner, Markus Greus som med hans Sandra och sina medarbetare Linda och Rasmus har öppnat upp denna nya fina klinik i Göteborg – For true balance!
Här är fina familjen, Sandra, Savannah och MarkusJag har nu känt Markus i snart 10 år och jag har tränat posturalterapi sedan det första programmet jag fick från honom (höst 2004). Då hade jag en whiplash-skada som jag tillsammans med Markus hjälp tränade mig helt frisk ifrån och numer kan jag både stå på huvud och göra massa konstiga yoga-övningar utan det minsta besvär från min nacke.
Min man påminner mig ibland om att jag faktiskt hade kronisk smärta när vi träffades och det det känns hur främmande som helst nu … Så alla ni som är intresserad av att leva smärtfria liv och få en kropp i bra strukturell balans vill jag varmt rekommendera ett besök till Markus och hans kollegor. Du kan läsa mer om Postural Terapi i ett tidigare blogginlägg av mig HÄR.
Förutom fina träningsytor (de kommer t.ex. att ha gruppträningspass i Postural Terapi), behandlingsrum och konferensrum (de arrangerar företagsevent med föreläsningar, träning och andra aktiviteter) så har bästa Sandra också skapat en smoothie & juicebar! Så himla fräscht.

Kvällens mingelmeny bestod av regnbågssmoothies, bovete & linfrökex med raw sourcreme och dill & gräslöksröra, miniwraps (salladsblad) med mangosalsa, cornichons och avokadosmör, salta nötter, rotfruktschips och ett fantastiskt vackert fruktfat!

OPTIMUM delar de fina lokalerna med ett superfräscht exklusivt gym, West Coast Elite, Performance Center.


We put you in focus – because you deserve it. That little extra – just for you! 
Blev grymt sugen på att testa alla spännande redskap och träna ett pass här:-)
Vår lille Collin och Savannah. Visst är de bara såååå söta ihop. ♥♥♥


Ser fram emot många trevliga och bra träningssessioner på OPTIMUM samt lite andra roliga samarbeten med Markus och OPTIMUM-gänget! Ett fantastiskt ställe!!!

Karin♥