Nu är vi hemma igen efter en helt underbart lyckad resa till Mallorca. Jag och Anders arrangerade en Tid att Leda 2.0 fördjupningskurs exklusivt för 17 deltagare som tidigare deltagit på vår ledarskapsutbildning.
CalReietKollage
Stället vi hade kursen på är ett av de bästa ställen jag varit på, Cal Reiet – Ett holistiskt retreat. ÄLSKAR verkligen denna underbara plats på alla sätt ♥♥♥.
Jag var där och rekade och hade möten i september och det var härligt att komma tillbaka igen. Vi bokade hela stället för oss själva denna gång, sådan lyx!!!
Detta fina rum bodde jag och min älskling i
CalReietRUM
På morgonen kunde deltagarna välja mellan att jogga, promenera eller yoga.
Med denna vackra utsikt hölls både morgonyogan och utbildningen.
Yogasal
Efter en lyxigt god frukost var det utbildning hela dagarna men med trevliga avbrott för mingel samt nyttig och otroligt god lunch & fika.
Måste säga att maten höll riktigt hög klass, så himla bra. Fick vegetarisk mat (utan komjölk) baserat på MYCKET grönsaker och otroligt fint upplagt. Är galet förtjust att få vacker mat:-)
KollageMatCalReiet
Vi serverades alltid 2 rätter på lunchen och till mellanmål var det färskpressade juicer, smoothies, frukt och raw food-bollar.
Mellanmål
Ville man stanna för middag så erbjöds det 3-rätters nyttig middag. Vi var alltid ett stort gäng som åt middag tillsammans varje kväll.
Frukosten var också i världsklass. Det fanns alltid melon och färska frukter. Sedan var det olika varianter på chiapuddingar, smoothies, glutenfria frökex och bröd, hummus eller liknande röra med grönsaker + små mini morotoskakor (raw food) eller glutenfria pannkakor med bär- och aprikos marmelad eller annan variant på något lyxigt sött. Som komplement för de som ville fanns det också alltid ägg & omelett, feta- och getost.
MenyFrukost
Behöver jag säga att deltagare var mer än nöjda!!! Framför allt med utbildningen men såklart också med hela paketeringen med boende, miljön, maten osv.
Jag och Anders var också mycket nöjda:-) Och jag helt överlycklig över att under denna vecka få nästan 4 dagar där jag mådde som en prinsessa, knappast det minsta gravid-illamående. Men det kom tillbaka igen de 3 sista dagarna och har hängt i sedan dess. Men har ändå kunnat äta MYCKET mer än tidigare och dessutom en massa härliga goda, färska grönsaker! Tummen upp för det:-)
KarinAnders2
Innan och efter kursen hängde vi i Palma med barnen och min kära mamma som hjälpt till som barnvakt under kursen.
Här ett lite crazy familjekort under en tur med häst & vagn.
FamHaglund
Och ett lite mer städat familjekort♥
FamiljenHaglund
De sista dagarna var vädret bättre och solen sken från en blå himmel. Runt 20 grader, underbart!!!
Blev raw food-lunch på bästa Ziva to go,
KarinVinceZiva2
Vi hann också med att testa god vegan-glass på Cream Crew! 
Gissa om Vince var nöjd med denna glass som dessutom hade glutenfritt rån!
Vinceglass
Collin fick gå barfota i sanden och mysa:-)
Collinbeach
Hoppas att ni också haft det riktigt bra och får en magisk härlig helg. Nu har vi ju faktiskt vår här hemma och sommaren är inte långt borta …
Kram
KH_liggande_gron_webb