I morgon har vi sista arbetsdagen och sen väntar några veckors härlig semester. Ska bli skönt och välbehövligt och ser verkligen fram emot att tillbringa dagarna med min underbara familj:-)

Blir nog inte så mycket bloggande under min semester, men vi får se. Du vet väl också att du kan gilla min Facebooksida, Karins Gröna Värld, där brukar jag lägga upp inspirerande bilder och lite annat roligt… Kolla gärna in den
Jag vill också passa på att tipsa om alla bra ställen, både i Sverige och utomlands, där du kan äta fräsch och fantastiskt god raw food! Kan vara värt att kolla upp såhär i semestertider.
Personligen brukar vi alltid ta en trip till Malmö under sommaren, dels för att hälsa på våra goda vänner där men också för att passa på att besöka alla bra raw restauranger! Finns restaurang RAW i Helsingborg, underbara Raw Food House i Malmö samt ett flertal bra raw ställen i Köpenhamn så det brukar alltid bli en tur över till Danmark också:-)
För en länklista över restauranger och cafeér som serverar ett helt eller delvis utbud av raw food, kolla in min guide HÄR.
Och vad passar inte bättre än att dela med sig av världens enklaste glassrecept såhär i semestertider. Så här kommer recept på min goda, nyttiga hallonglass:-) Busenkel att göra och passar både som dessert, fika, mellanmål eller varför inte som ett litet kvällsmål en ljummen sommarkväll eller till frukost för att fira starten på en ny dag! Och du, den brukar bli väldigt uppskattad av barnen också:-)
Hoppas på lite sommarvärme bara snart så passar glassen perfekt!

Karins raw hallonglass ( 2 portioner)

1 paket frysta hallon (ca 250 gram)
1/2 avokado
1/2 tsk äkta vanilj

Tina hallonen i 10–15 minuter, mixa sedan hallon, avokado och vanilj i en mixer eller matberedare.
Servera hallonglassen direkt. Toppa gärna med lite mynta eller citronmeliss. 

Du kan använda andra bär istället för hallon om du hellre vill det, ex björnbär, blåbär eller kanske jordgubbar. Vill du ha glassen sötare så tillsätter du lite honung eller någon dadel.
Vill önska er alla en fantastiskt underbar & hälsosam sommar,

Karin♥