Tillbaka + release ny hemsida!

Yeah, nu är jag tillbaka igen! Som ni ser nu med en ny hemsida. Snyggt eller hur?

Jag är supernöjd, en del gamla inlägg saknar någon bild m.m men kommer fixa det under hösten. Jag hoppas att ni tycker sidan känns ännu mer inspirerande och fräsch (tar gärna emot feedback till karin@lifevision.se)

Kolla in kategorierna så hittar ni lätt bland olika inlägg!

Sommaren har vart väldigt bra men intensiv. Ni med barn vet vad jag menar:-) Dessutom lyckades ju min kära man med konststycket att få en morakniv igenom armen dagen innan semestern … Då alla senor m.m i handen gick av har han haft och har ännu lång rehab, hade gips i 5 veckor, sedan skena osv. Ingen matlagning, disk, blöjbyten osv … Jag hade verkligen längtat efter att få vila upp mig lite under sommaren efter mina extremt 2 tuffa år. Men efter omständigheterna har vi ändå haft det bra, älskar att bo nära havet och vilken värme vi haft!!!

Jag mår mycket bättre nu vilket är tur men har ännu dock skov och känningar kvar efter borrelian så inte helt bra än. Vissa dagar sämre än andra.

Nu när vi flyttade hem från stugan för 1 vecka sedan så väntade ett hem i smått kaos … renoveringen av badrum m.m. som vi hoppades skulle hinna bli klart under de 2 månaderna vi bodde i stugan är inte färdigt än så just nu bor vi i byggdamm och alla 5 i vårt sovrum.

Idag får ni hålla till goda med lite bilder från sommaren +  tips på nyttig fika längre ner i inlägget.

Också till fikatipset. Skala och skär kiwi i skivor, lägg på bitar av frukt och bär. Här hade jag jordgubbar och färska hallon och blåbär. Stick en liten tandpetare med flagga eller liknande igenom för att hålla ihop och göra det lite festligt. Tänker att det kan passa bra på exempel kalas!

Ett annat fikatips är att göra egen choklad. Jisses vad jag gör mycket olika choklad, tar och garnerar med vad jag har hemma för tillfället. Här blev det färska jordgubbar och rostade salta pumpafrön. Ni kan läsa om hur man gör sin egen choklad i ett tidigare inlägg HÄR

Visst är bilden ovan härlig, kidsen tog sin gröt och gick och satte sig i skuggan bakom lekstugan och åt frukosten!

Ni som följt mig på Instagram och Facebook har sett bilder på all god och färggrann mat vi ätit. De som tror att vi bara äter morötter tror helt fel:-)

Nu ser jag fram emot en härlig höst och att kunna bidra med massor av inspiration & värde!