Snart kurs i Båstad

Nu är det bara 15 dagar kvar tills vi kör igång vår kurs Mental Klarhet på helt fantastiska Hahn´s House i Båstad. OMG, längtar efter att tillbringa 3 inspirerande dagar på detta magiska ställe ihop med ett gäng härliga människor som vill utveckla sitt personliga ledarskap.

Självklart kommer det som alltid på våra resor och kurser bara att serveras bra mat. Vi kommer dessutom att träna tidigt på morgonen och sedan är det min kära man, Anders Haglund, som håller i själva kursdagarna.

Har i skrivandets stund möjlighet att ta emot 1–2 deltagare till. Maila mig om någon av er vill passa på att delta på kursen, karin@lifevision.se

När vi var på Hahn´s House för ett möte i somras var två av barnen med, Vince & Elodie. Jag och Elodie gick runt och myste i trädgårdslandet, helt magiskt. Ser fram emot alla  fräscha sallader och rätter baserade på deras egenodlade grönsaker under kursen.

Du som inte har möjlighet att delta nu i Båstad men är sugen på att gå kursen har nästa möjlighet i november nästa år, då har vi kursen på Mallorca igen, inbjudan hittar du HÄR.