På fredag är det alla ♥-dag! Vad passar inte bättre då än att fira din älskling, dina familj, bästa vännen och också dig själv med några goda hemgjorda raw food-praliner!
Recept kommer här:

Karins raw pralinchoklad (15–20 stycken)

1 dl kakaosmör eller kokosolja
1 dl kakao/carob
3⁄4 dl mesquite eller 1–1 1⁄2 msk yaconsirap/agavesirap
en gnutta salt
Förslag på smaksättning: vanilj, kardemumma, apelsin, hampafrön, hackade nötter.
Gör kakaosmör/kokosolja flytande i ett vattenbad. Tillsätt kakao/carob och mesquite eller yacon/agavesirap och blanda runt med en sked.
Tillsätt eventuellt smaksättning som vanilj. Fyll små tryffelformar eller ischokladformar med pralinsmeten och ställ i kylen. Pralinerna stelnar efter ca 30–45 minuter. För att få pralinerna att stelna fortare kan du ställa dem i frysen istället.
Ett annat tips är att göra en god rosaröd smoothie och frysa in i  hjärtformar. Som här nedan. Blir som typ en isglass i hjärtform. Vince gillade dessa hjärtan som är en smoothiemix av hallon, jordgubbar, vatten och avokado samt lite honung.

En god rosa efterrätt eller mellanmål är den här magiskt goda och enkla, nyttiga glassen. Receptet är från min bok Karins Gröna Värld och består bara av att mixa 1 paket frysta hallon med 1/2–1 avokado och lite vanilj. Så gott och fräscht och funkar både som frukost, mellanmål eller fika/dessert!

Och så måste jag bara dela med mig av den här underbara chokladbuketten som jag såg på PÅ KANELEN i Göteborg (juicebar som ligger i Saluhallen).

Det är jordgubbar som de doppat i raw choklad, så himla läckert! Väldigt kreativt och en underbar idé tycker jag. Så bor du i närheten av Göteborg kanske det här kan vara något.
Själva ska vi ha lite 4-års kalas för vår prins Vince som fyller år den 17:e. Men då kommer vi inte vara hemma utan vara på varmare breddgrader! Dubai väntar nämligen …Bland annat lite möten och förberedelser inför den här utbildningsresan som sker i november. Läs mer HÄR. 
Kanske inte blir något bloggande under resan men kommer säkert lägga upp bilder på Instagram. Du som inte följer mig ännu hittar mig på instagram.com/karinsgronavarld
Njut av dagen och fira alla ni tycker om lite extra på fredag! Även om jag tycker att alla dagar borde vara hjärtedagar:-) ♥♥♥
Med kärlek,

Karin♥