Har haft en väldigt bra och mysig helg där vi både firat att jag fyllde 38 igår och att lill-tjejen blev 1 månad i lördags:-) Gäller att ta alla tillfällen som finns att fira tycker jag!
Visst är hon helt underbart ljuvlig lilla Elodie ♥♥♥  (By the way, gillar att använda en app som heter Baby Pics för att göra som bilden här nedan)
elodie1manny4    elodiekollage2  elodiesvartvit          karinelodie
Syskonkärlek♥♥♥ Collin & Elodie
syskonkarlek
Mina favvokillar♥
killarna
På min födelsedag hade jag först tänkt att ha en lugn mysdag med familjen, eller kanske bara låta Anders ta barnen och att jag kunde få SOVA … Men efter att ha sovit hyfsat ok ett par nätter kände jag istället för att spontant dra ihop lite fika-kalas för nära och kära.
Innan kalaset tog jag en skön promenad alldeles själv, inte ens med Elodie i vagnen. Så härligt … Lite egentid och reflektionstid tillsammans med frisk luft. LYX för en 3-barnsmamma:-)
karinpromenad1
På mitt fika-kalas bjöd jag på kex/knäcke (egenbakat + Friggs nya glutenfria) + 3 olika goda röror (en raw makadamiaost, en linsröra med vitlök och en tomat/chili röra).
kex2 frukt
Sen fanns det också frukt och såklart god raw food-fika som raw choklad samt krämiga kokosrutor.
fikakollage
Verkligen precis en sådan härlig dag som jag önskade ♥ Hoppas att ni också haft en bra helg och får bästa starten på den nya veckan!
KH_liggande_gron_webb