I helgen hade jag bokrelease-party för min nya bok, Karins Frukost, för speciellt inbjudna gäster:-)

Full rulle på usyoga, sååå kul. Tack världens bästa Ulle för att jag fick ha min 3:e bokrelease på det finaste yogacentret. Perfekt också för gästerna som kunde passa på att handla yoga- och raw food produkter i hennes fina shop.
Mingel, boksignering och massa god fika/mellanmål bjöds det på.Kokosvatten (tack Biofood) med örter, frukt och bär var uppskattat:-) och bästa vattnet, Stenkullavatten med pH 8.2!Många goda bollar och bars hade jag förberett. Chokladproteinrutorna (recept är med i nya boken) blev väldigt omtyckta,

likaså Lingon- & kokosbollarna. Lingon- & kokosbollarna har jag tyvärr inget recept på utan jag skapade dessa just till eventet men ingredienserna har jag full koll på och de är:
Solrosfrön, pumpafrön, kokoschips, dadlar, vanilj, lingonpulver, kokosolja, lite kokosnektar, citronjuice och en gnutta salt.
Bara att mixa allt utom kokoschipsen i en matberedare, lägg över i en skål och blanda ner kokoschips. Forma till bollar (eller bars) och förvara i kyl eller frys:-) Supergoda!

Gästerna fick också smaka på 2 olika raw food kex (recept från boken), avokadohummus, ärtröra och paranötsost. Grönsaksstavar, frukt och melon fanns också på fikabordet.

Även två olika goda snacksblandningar, Karins favoritmix (med i boken) och en mix på svarta mullbär, kokoschips och gojibär. Kan ätas som snacks, mellanmål eller använda att toppa sin frukost med, exempel sin raw yoghurt eller smoothie-bowl♥♥♥
Vill TACKA mina fina sponsorer, Biofood, Stenkulla, Råvarubutiken och BRITA som bidrog med både jättefina och lyxiga priser som vattenfiltreringskannor, raw food-godsaker i lyxiga paket men också med ingredienser till fikabordet. Vi lottade också ut 2 CD-utbildningsprogram med min kära man Anders.

Vinnarnas namn publicerar jag på min Facebooks-sida under veckan!
Tack också Annika, mamma, Åsa (layout-Åsa) och Susanne för att ni var med och hjälpte till under festen, bästa hjälpen, och så kul vi hade♥♥♥

Nu ser jag fram emot att kunna inspirera fler att börja dagen på bästa sätt med min nya frukostbok!!!

Karin♥

P.S Det finns några platser kvar till mitt frukostmingel på Fruits & Friends nu på fredag! Läs mer HÄR. Hoppas vi ses där:-)