Är så himla glad att det poppar upp nya fräscha matställen, raw food-cafeén och juicebarer i en ständigt ökande takt, så kul:-)  Sverige är verkligen på G.
Det underlättar ju faktiskt och gör det ännu roligare och trevligare med en hälsosam livsstil. Nu för tiden anses det ju riktigt trendigt att bry sig om sig själv, sin hälsa och vad man stoppar i sig. Och då menar jag inte att räkna kalorier eller “banta” utan att ge kroppen näringsrik bra mat, helst växtbaserad, träna, yoga, dricka gröna juicer och smoothies och skippa alkohol.
Gillar den trenden (som ni kan förstå) och hoppas och tror att det kan vara så mycket mer än en trend, något varaktigt för resten av livet när man märker och förstår hur bra man mår av att ta hand om sig på alla plan.

Vill tipsa om att på min sida hittar du användbara länkar och en LISTA där jag samlat restauranger och caféer med ett utbud av bland annat raw food, vegankost, ekologiskt, färskpressade juicer m.m. Jag försöker uppdatera listan när jag hör om något nytt bra ställe men tipsa mig gärna om du vet ett bra matställe i denna kategori, maila bara till karin@lifevision.se
På vägen upp till Stockholm i förra veckan stannade vi och åt lunch på Open New Doors 2.0 som är ett nytt raw food café i Jönköping. De har också ett café i Bottnaryd som är öppet på sommaren (läs om vårt besök HÄR från förra sommaren) och de kommer också att öppna ett café i Göteborg inom kort, jippie!

Vi åt raw lasagne, trädgårdssallad, jordgubbssmoothie och Anders njöt av en raw blåbärs cheesecake. Vince ville ha vattenmelon som vanligt, en stor favorit:-)Kolla nu upp listan och se om det finns några schyssta ställen du inte varit på i närheten av där du bor. Listan hittar du HÄR.
Mer raw food åt folket:-)

Karin♥