I fredags och lördags stod jag på City Knalleland i Borås och signerade böcker. Det var riktigt roligt och intresset var stort. Mycket uppskattat var provsmakningen av raw food-bollar, tryfflar och fräscha röror med grönsaksstavar och kex. Se recept på min goda chilidipp nedan.
Min kära mamma var med i fredags och hjälpte till, här håller hon på att duka upp inför start.

Och i lördags stod jag och Åsa och pratade varmt om raw food och boken:-)

Jag ÄLSKAR att visa människor hur mycket gott det går att göra på raw food-vis utan mjölk, animaliskt protein, gluten, vitt socker och kemiska tillsatser. Nyttig och naturlig mat helt enkelt, mat och fika som gör gott för dig!
Lite nougattryffelbollar som det bjöds på,

Sen fick jag också chans att prata med alla nyfikna människor och berätta om boken och recepten. Och såklart också sälja en hel del signerade exemplar.
Vill dela med mig av ett gott recept från boken, Chilidipp. Superfräscht att servera som en dipp med olika grönsaksstavar som selleri, morot och gurka. Men du kan också ha chilidippen som en röra i wraps, som pålägg på raw kex eller snittar av zucchini och gurka, eller som tillbehör till andra rätter.
Önskar dig bästa starten på veckan!

Karin♥

 

Chilidipp (recept från Karins Gröna Värld – Livsstil & Raw Food)


2 dl valnötter
1 dl vatten
6–7 soltorkade tomater
1 röd paprika
2–4 cm färsk röd chili
1 vitlöksklyfta
1 krm salt
Använd gärna blötlagda valnötter. Blötlägg de soltorkade tomaterna i 30 minuter. Mixa alla ingredienser i en mixer eller matberedare.