Idag är dagen med stort D, dagen då min fina bok släpps. Fantastiskt härligt. Så igår tog jag tillfället i akt och bjöd med layoutÅsa och fotoMaria på en överraskning för att fira. Vi träffades kl 17 på torget i Borås. Sen vandrade vi till Assawan, ett nyöppnat fiskSPA, ja, du läste rätt. Ett fiskSPA för fötterna där du stoppar ner dom i ett stort akvarium och låter små fiskar äta på dina fötter … Hmmm, ja, jag vet att det låter lite skumt. Men det var en häftig upplevelse och idag är fötterna som babyfötter, jättemjuka och lena.
Åsa laddar med te och fotbad

Maria myser och väntar på sin tur

Fiskarna gottar sig tydligen på vår torra hud och äter upp både förhårdnader, små skinnflagor och döda hudceller. Dom fungerar lite som en riktigt effektiv fotfil.

Men det var lite läbbigt först att sticka ner fötterna., det måste jag erkänna och det kittlade riktigt ordentligt i början. Men efter en stund var det riktigt skönt och härligt.
Fiskmumsandet på våra fötter avslutades med fotmassage och sedan gick vi till Färgeriet och åt en riktigt god middag. Dom ordnade en special special med bara grönsaker och säsongens rotfrukter, kräm på pumpa samt lite svarta linser.

Riktigt gott och en väldigt trevlig kväll. TACK igen Åsa och Maria för ert fantastiska jobb med min bok☺
Just det, vill också berätta att jag har fått bra reklam för min bok, idag var jag med i en gratistidning som heter Boråskuriren,

och igår i Borås Tidning.

I helgen ska jag stå på City Knalleland och signera böcker och bjuda på raw food-godsaker.
På fredag mellan 15-17 och på lördag mellan 11.30 – 13.30!
Ska verkligen bli kul. Hoppas att vi ses där.

Karin♥