Nu har jag varit hos bästa Ulf Kilman igen. Ulf har sin klinik på Ekerö utanför Stockholm där även hans fru Lotta jobbar med de mentala bitarna + att det finns några fler terapeuter där också.
Ulf jobbar som ”hälsoexpert” och holografisk kinesiolog. Han utbildar även andra terapeuter, både under hans egen utbildning som de har men också som lärare på andra utbildningar inom hälsa.
UlfKilman Ulf_Kilman
Vi har känt Ulf i många år och han har hjälpt mig att bli av med både det ena och det andra. Allt lagras ju i kroppen och vi är många som går runt med både parasiter, virus, tungmetaller, kemikalier m.m i kroppen. Själv har jag rensat ut massor av sådant. Många gångar har jag även kunnat verifiera exakta saker med hjälp av blodprov i vården, så intressant. Han har faktiskt många läkare och forskare som går på behandling hos honom. Även många idrottsstjärnor som kunder som vill få kroppen att kunna prestera till max.
Väldigt fascinerande hur exempel Ulf var den som först hittade borrelia i min kropp. Jag gick då tillbaka till läkaren och berättade, de tog då blodprov för borrelia som visade sig vara positivt.
Oavsett, nu vad det dags för behandling igen.
Behandling_borelia BehandlingKinesiologi Behandling_borelia_Karin Behandling_borelia_Karin_svartvit
KarinHaglund
Denna gång visade kroppen att jag har kvar borrelian ännu, han får även fram exakt vilken sort av borrelia eller sk coinfections som jag har kvar. Behandlingen är olika örter och tillskott.
Finns dock inget specifikt recept för just borrelia utan det är väldigt personligt vad just den personen han jobbar med behöver för att bli av med det, beror också på vilken art av borrelia det är samt hur det påverkar kroppen. Borrelia kan ju angripa så många olika delar av kroppen så därav kan symptomen på sjukdomen vara väldigt olika.
Obehandlad borrelia som spridit sig i kroppen under lång tid är något av det mest svårbehandlade som finns, många med kronisk borrelia blir liksom aldrig friska. Men jag är på väldigt god väg. Mycket tack vare Ulfs behandlingar.
Mina leder är jättebra nu, har i stort sett inga besvär alls med lederna och inga inflammationer. Däremot är jag ännu väldigt ljudkänslig, illamående och har en ensidig huvudvärk som kommer och går. Får skov ibland och blir sämre och då väldigt trött. Men annars känner jag mig i ganska bra form.
Så nu kommer jag köra denna kur mot borrelian under två månader och sedan ska jag tillbaka för att se vad kroppen visar. Parasiter och kemikalier m.m brukar försvinna på en behandlingsomgång men borrelia är lömskt och gömmer sig ofta i vävnader och är en mycket komplex sjukdom (just den kroniska varianten – Lyme disease) så det behövs oftast många behandlingar under en längre period för att komma åt och bli av med borrelian.
Här sitter jag med mitt infekterade finger (som jag skrev om i förra inlägget…) Skönt att jag var hos Ulf i denna veva så kroppen även fick maximal stöttning för att motverka att infektionen spred sig vidare och blev allvarlig.
KarinBorrelia
Lillan har varit med vid många besök hos Kilmans.
Lillan
Här har hon hittat ett frökex och satt sig i ett skåp för att mumsa:-)
ElodieHaglund
Och så en groupie:-) Vi har jobbat ihop med Ulf & Lotta flera gånger, de var nämligen med på våra utbildningsresor till både Malta, Madeira och till Marocko som vi arrangerat. Vi körde hälsa, ledarskap och personlig utveckling och alla fick även varsin behandling av Ulf + att han höll en föreläsning under veckan.
Kilmans UlfKilman_AndersHaglund
Ok, håll nu tummarna för att allt fortsätter gå åt rätt håll så att jag blir friskare och friskare och att min kropp snart kan bli av med all borrelia. Längtar …:-)
KH_liggande_gron_webb