Chokladrecept till påsk + vinnare

Nu är det snart PÅSK. Så mysigt. Vi kommer tillbringa påsken i vår stuga, ser verkligen fram emot att vara hela familjen samlad på ett och samma ställe, dessutom ett väldigt litet och mysigt ställe:-)

TACK alla ni som redan handlat min nya bok, KARINS CHOKLADKÖK, hoppas ni testar att göra någon god chokladfika från boken redan nu i påsk.

Tagga gärna #karinschokladkök om ni lägger ut bilder:-)

Firar boksläppet med att ge er ett smarrigt recept.

Vad sägs om sötsalta tahinibitar? Sååå goda och superenkla att göra dessutom. Nötfria och går att förvara i frysen (om det blir några över …)

Karins sötsalta tahinibitar

12–15 stycken

Botten

1 dl tahini (osaltad)
1 dl rå kakao
½ dl lönnsirap
en gnutta torkad ingefära
en gnutta salt

+ 2 msk tahini (osaltad) till mellanlagret

Chokladlager

50 gram mörk choklad (Använd minst 70 %, gärna 85 %)
1 msk kokosolja
en gnutta salt

Mixa alla ingredienser till botten i en skål, rör om ordentligt.
Tryck ut på ett bakplåtspapper till en fyrkant eller en rektangel.
Bred 2 msk tahini över.
Gör chokladen och kokosoljan flytande i ett vattenbad och häll sedan över.

Ställ tahinibitarna i kyl eller frys för att stelna.
Ta ut och skär i lagom stora bitar.

Ett annat recept som ni också kan testa från boken är Chokladmumsbitar, recept jag la ut i söndags. Ni hittar det HÄR.

Sen vill jag passa på att presentera de lyckliga vinnarna från utlottningen som jag hade i söndags (bokrelease online)

 

Chokladprovning på Zebeda i Borås – Vinnare är Jessica Löfström

Lyxiga goda produkter från MotherEarth – Vinnarna är Anette Harmark + Magnus Hallman

Mitt fina bokpaket med alla mina 3 hälsoböcker – Vinnare är Ylwa Dahlfors

Utbildningsprogram Gör ditt liv till ett Mästerverk – Vinnare är Britt Martinsson + Jennie Nilsson

Biljett till föreläsningen 180 grader Nytänkande i Göteborg – Vinnare är Christer Svärd + Åsa Sund

Vinnarna är kontaktade via mail:-) Stort GRATTIS.

 

Önskar en nu alla en helt underbar påskhelg!!!

Påskkramar,