Favorit i repris. För ganska exakt 2 år sedan arrangerade jag en grön lunch-date med ett underbart gäng västsvenska hälsoinspiratörer, du se bilder från detta HÄR.
Idag var det dags för en date igen. Så himla inspirerande och trevligt. Dessa härliga människor alltså ♥♥♥
  
Gästerna denna gång var,
Erica Palmcrantz Aziz, Annika Sjöö, Cecilia Folkesson, Viktor Ingemarsson och bästa Johanna Bjurström.

Jag och Cecilia, ni fattar inte att jag hade värsta allergi-utslagen i hela ansiktet för 1 vecka sedan… otroligt att de kan försvinna så fort, var helt prickig och nu är det nästan helt borta. Sååååå tacksam för det.Jag hade ordnat lite gröna nyttiga smoothies (stjälkselleri, mynta, spenat, avokado, päron, ananas samt citron och ingefära)

Vi drack också vatten smaksatt med ingefära/lime/mynta samt melon/hallon – så enkelt att smaksätta vatten på olika sätt.
Vi hade även god kombucha och provdrack också ny sort som släppts just idag som Erica hade med sig. Älskar namnet och etiketten.

Gröna lunch-sallader från Fruits & Friends.

Bjöd också på denna goda hemgjorda raw choklad, det är 2 olika varianter, den ena med fikon, apelsinzest och apelsinolja, bovetecrunch och kakaonibs. Den andra med gojibär, mullbär, kokos och mint.
Se ett tidigare inlägg HÄR hur man enkelt gör sin egen lyxiga choklad♥

Och så fick de smaka på tahinitryffel-bollarna, recept HÄR.

Nu är jag laddad med ännu mer inspiration och energi! ÄLSKAR verkligen att träffa likasinnade människor som delar min vision att sprida hälsa, energi och att hjälpa människor till friskare liv 
En fantastisk dag helt enkelt!!!