Vill passa på att tipsa om några bra, intressanta böcker som jag hann med att läsa denna sommaren. Kanske kan någon eller några av dessa kan falla dig i smaken också. Finns säkert att låna på de flesta bibliotek eller så kan de beställas på nätet.
KINASTUDIEN – Påbörjade denna bok för länge sedan då den bara fanns på engelska men den blev liksom liggande halv-utläst. Nu finns den sedan en tid tillbaka på svenska och det är en väldigt informationsrik och bra bok som jag tycker alla som är intresserade av hälsa bör läsa!
kinastudien460
VÄGRA FÖLJA JOHN –  Absolut läsvärd och innehåller mycket spännande information. Handlar kort och gott om att leva livet fullt ut på alla plan, både hälsomässigt men också mentalt och själsligt.
Boktips
DET SÖTASTE VI HAR – Om sockrets negativa effekter och hur det ställer till det särskilt mycket för barn och deras växande kroppar. Du som är förälder eller jobbar med barn – LÄS! Ni andra också:-)
MAGSTARKT – om den såååå viktiga tarmfloran och hur magens balans och våra tarmbakterier påverkar resten av kroppen och vår hälsa. Jag har under de senaste åren intresserat mig extra mycket över just vår magbalans och innebörden av en god tarmflora och hur mycket den påverkar oss. Älskar detta ämne, så himla intressant. Just denna bok är ganska enkel att ta till sig och tydligt förklarad.
När vi ändå är inne på magen och tarmfloran har jag en annan bok som jag också vill tipsa om som jag läste för ett halvår sedan, Charmen med tarmen, underbart rolig och bra skriven samt otroligt intressant!

Vill du ha fler bra boktips så hittar du det här, Karins boktips!
KH_liggande_gron_webb