Ibland behöver vi påminnas om att livet är så mycket mer än vad vi kanske tänker på såhär i vardagen. Jag älskar att fantisera mig bort emellanåt på magin bakom livet. Hur det kommer sig att just jag blev jag och fick uppleva att vara levande. Tänk bara på vår fantastiska kropp med alla dess triljoner celler som samverkar och skapar en fungerande kropp. Det är för mig magiskt hur allt fungerar. Och kollar man på varje enskild cell så är den som ett helt universum, så mycket intelligens som finns och så många olika delar den består av och kommunicerar sitt egna språk.
Livetmagiskt
Tänker ni någonsin på magin bakom livet?
När man gör det blir man mer ödmjuk och tacksam över livet upplever jag. Jag älskar den där känslan av oändlighet, när jag inser att mina vardagsbekymmer som dålig sömn, bråkiga barn, borreliasymptomen, stökigt kök och andra ”ytliga” problem egentligen inte betyder så mycket i det stora hela.
Att livet inte går ut på att bara kämpa på, stressa sig fram genom livet utan att faktiskt att inse storheten i att just JAG lever här och nu. Att känna tacksamhet, glädje och se skönheten i det runtomkring mig. Att NJUTA mer av livet.
Förstå att jag är den del av något mycket mycket större. Något som inte går att beskriva i ord. Något så stort och fantastiskt, som just JAG och DU är en del av. Det är vad jag väljer att tro, och det känns härligt och underbart mitt i allt vardagskaos.
Avslutar med en passande dikt som jag gillar 
Rymden jag bär
Så mycket finns att fylla våra dagar med
Men ingenting fyller mig så fullkomligt
Som rymden jag bär inom mig –
Den ogreppbara förenande
Oändlighetens rika källa

Vad mer finns att känna?
Vad större finns att äga?
Än detta storslagna rum av stillhet
Där helandet slagit rot

– Cecilia Rydelén

KH_liggande_gron_webb