Nästa vecka bär det av till Mallorca och underbara Cal Reiet för vår kurs Mental Klarhet. Ser verkligen fram emot det. Jag ÄLSKAR verkligen att arrangera våra kurser och event. Intresset har varit väldigt stort så vi kommer säkert göra om denna kursen även nästa år till Mallorca.

Hittade även dessa bilder nedan i datorn, är från vår första resa till Cal Reiet när vi rekade inför en vidareutbildning vi arrangerade där i vårt ledarskapsprogram. Bilder från den kursen hittar du HÄR om du är nyfiken. Lillan låg i magen då:-)
Här är det Collin som provbadar i det fina badkaret!

Efter morgonyogan:-) Så liten Vince är här…, han är ju 8 nu!

Gällande kursen så har vi exakt samma kurs även i Sverige, i Båstad nu i september. Läs mer om denna kurs HÄR.
Ska försöka njuta så mycket som möjligt. Spännande att träffa alla härliga deltagare också.
Vi kommer köra morgonträning tillsammans och bara servera riktigt bra och hälsosam mat. De har grymt duktiga kockar på Cal Reiet så inspirerande även för mig:-)
Men det är ingen hälsoresa utan en kurs där temat är Mental Klarhet, Framgång & Ledarskap och det är Anders som håller i själva undervisningen. Bara det att vi alltid på våra utbildningar, kurser, föreläsningar m.m har hälsa som en röd tråd. Serverar bra mat och inspirerar till träning m.m.
Jag har haft snart 3 månader där jag mått mycket sämre igen, var såååå på G att bli helt bra efter borrelian och allt. Men senaste behandlingen så att säga ”plockade” fram borrelian vilket ju är bra för vill ju bli av med den tillslut. Men haft många symptom igen som kommit tillbaka så har vart en lite tuff tid med mycket illamående, ljudkänslighet, hjärntrötthet, domningar m.m. Däremot är lederna mycket bättre. Yogar typ 5 dagar i veckan och för 1 år sedan kunde jag inte sätta mig ner på golvet eller räta på armarna…
En del blodprover tagna också sista tiden. Bra värden på det mesta, men tex positiv för borrelia igen … Utredning pågår även vidare hos reumatologen.
KarinBorrelia
Oavsett så känns det extra värdefullt att få fly vardagen lite och få komma till Mallorca. Blir Elodies första utlandsresa.
Följ mig på Instagram och FB så får du garanterat se fina, inspirerande bilder under resan! Inlägg här på bloggen kommer längre fram när vi är på hemmaplan igen!
So long,
KH_liggande_gron_webb