Har ni testat att göra bananglassar på pinne?
Så himla enkla att göra och lyxigt att ha frysen full av dessa nyttigare glassar. Särskilt nu när vi har finaste sommarvädret och såååå varmt. Idag testade jag även att göra kiwiglass
Det går också åt mycket vattenmelonglassar här hemma just nu!
Men nu till banan – & kiwiglassarna.
  

Så här gör du glassarna!

Skiva banan och stick in glasspinnar i trä, testa gärna också med kiwi.
(Vi säljer dessa glasspinnar i bambu i vår webbshop, se HÄR (innehåller reklamlänk).
Lägg glassarna i frysen och låt stelna under några timmar eller över natten.
Smält mörk ekologisk choklad ihop med någon matsked kallpressad kokosolja.
Häll den smälta chokladen i ett glas och doppa de frusna banan- & kiwiglassarna i chokladen alternativt ringla choklad över glassarna.
Vill du så kan du strö över (man får vara snabb för chokladen stelnar fort) riven kokos, hackade nötter eller riven choklad. Det är också gott och vackert att strö över lingon- eller hallonpulver alternativt apelsinzest.
Servera glassen direkt eller lägg tillbaka i frysen.

           
Hoppas ni testar:-) ♥♥♥