Höstlov i Marbella

Hej fina 💚

Är så glad att vi beslutade att åka iväg på höstlovet, var många år sedan vi var ute och flög ihop 😉

Nu fick familjen hela 8 dagar tillsammans i Marbella, helt magiskt. Solsken, träffat många vänner som bor där nere samt hittat på roliga saker ☀️ tacksam 🙏

Att vi dessutom fick låna en fin lägenhet av våra vänner med 2 terasser, 3 sovrum och eget kök var toppen.

Delar med mig av lite härliga bilder här i bloggen idag,

Bra flygtider från Göteborg gjorde att vi var framme runt lunchtid. Storhandlade massa grönsaker, frukt m.m innan vi anlände till lägenheten och denna lunch slängde jag ihop på 5 min till mig och Anders. Köpte färdig hummus och hade med mitt nyttobröd jag tog ut från frysen samma morgon.

Alltså avokadon där är såååååå god.

Har alltid med min yogamatta när jag reser, fast en tunnare resematta som varken väger speciellt mycket eller tar så mycket plats i resväskan. Denna har många år på nacken nu och är från Manduka.

Alltså så smidigt att kunna rulla ut mattan och yoga när man vaknat – oftast hann jag med innan barnen vaknade.

Jag gillar ju bäst att äta sen frukost, typ brunch och tidig middag så jag får cirka 16-17 h fasta per dygn.

Frukosten på terassen blev ofta först 10.30 tiden och jag gjorde chiapuddingar, kokosyoghurt och bär (hade med små påsar med topping hemifrån – pumpafrön, mullbär, gojibär, kakaonibs, kokoschips)

Fast innan frukosten njöt jag av färskpressad juice och melon samt andra frukter.

Sen blev det avokadomackor på bovetekex eller fröknäcke också 💚 Samt ett par rutor 92 % mörk choklad

Barnen gillar tyvärr inte mina chiapuddingar m.m så ibland gjorde Anders pannkakor till dom, ibland åt de avokadomackor eller sojayoghurt. Alltid med färskpressad apelsinjuice – lyx att pressa sin egen juice i butiken (gick åt 13 apelsiner till 1 liter juice)

Hann inte med att gå till alla ställen som JAG ville äta på så har några kvar, bland annat Organic. Får spara till nästa gång vi åker dit. Men kan tipsa om Manuka, KetoRoyal och Hustle & Flow. Fräsch och bra mat på dessa ställen.

Sen fick vi tipset om att bästa glassen fanns på Rivareno – de gör glassen från grunden, färsk varje dag utan en massa tillsatser. Till och med jag åt glass vilket jag typ aldrig är sugen på annars, men blev en vegansk kokosglass ihop med deras jordgubbssorbe. Kan varmt rekommendera ett besök, barnen tyckte det var såååååå gott också.

Just det, vi firade ju Anders också som fyllde år i lördags, blev morgonpromenad (där vi sprang på Anders golfvän Helene Alfredsson – de spelade på touren ihop för typ 30 år sedan) marknad och långlunch med vänner☀️

Hoppas att du också haft en fin vecka och myser i höstrusket.

Vill du ha hjälp av mig att skapa hälsosamma rutiner inför höst och vinter, maila mig på karin@lifevision.se så berättar jag hur jag kan hjälpa dig att må bättre, få mer energi, mer flow & glow 🤩

Dessutom kommer jag snart ha en riktigt bra REA på alla mina onlinekurser HÄR. Maila mig om du vill veta mer redan nu!