Idag har vi varit en tur till Göteborg och besökt Liseberg för att strosa runt i vinterkylan och insupa härliga julkänslor. Innan Liseberg hann vi med en supert god julbrunch på rawfoodbaren.

Julbrunchen bestod av en äppelmust, hallonchokladboll, bananpannkaka med vaniljsås till förrätt, eller ja, egentligen tänkt som efterrätt men vi börjar alltid med det söta först då det är bättre för matsmältningen. Så för oss blev efterrätten en förrätt helt enkelt.

Jultallriken innehöll en god grönkålssallad, senapssill på aubergine, rödkålssallad, krämig rödbetssallad och linfrökex med en nötig senapsost.

Allt var mycket gott. Min mamma som också var med oss trodde bestämt att det var riktig sill och inte baserat på aubergine! Så nu ska jag göra en sats senapssill till julafton, perfekt till vårt gröna julbord:-)
Njut av en underbar jul och gör den så hälsosam det går!!!

Karin♥