I helgen har jag varit i Malmö och signerat böcker på Raw Food House, riktigt roligt att få träffa och prata med intresserade läsare, sälja och signera böcker och få bjuda på goda crunchbollar från min bok. Det blev ett uppskattat besök:-)

Jonathan som driver Raw Food House tillsammans med frun Linda har vi här,

Självklart passade vi på att äta fantastiskt god raw food-mat också, Raw Food House är sååååå himla bra och Linda och de andra kockarna i köket kan verkligen göra magiska saker med alla deras ekologiska och naturliga ingredienser.
Jag åt en god höstsoppa med rödbetor och tamarirostade pumpafrön till lunch ena dagen och dagen efter åt jag pumpa- och äpplewraps fyllda med rödbetor, avokado och raw krämost på nötter och soltorkade tomater. Jag boostade också med vetegräshots.

Vince fick en barntallrik med frukt, smoothieglass, kex, bananpannkaka med blåbär och ett russinpaket,

Anders beställde en god jultallrik med grönkålssallad, rödbetssallad och auberginesill (helt otroligt, smakade verkligen som sill …) och en ris ala mandel! Istället för ris är det hackade mandlar och palsternacksris + blomkål som blandas med en cashewvaniljsås och en jordgubbssås med dadlar.

Linda på raw food house visar hur man gör hennes ris ala mandel i ett webbTV-program HÄR.
Och hennes recept på ris ala mandel och också på raw ischoklad och grönkålssallad hittar du HÄR.
Nu är det bara 1 vecka kvar till julafton! Hoppas att ni som läser min blogg njuter av julförberedelserna och tar hand om er själva och era nära och kära på bästa sätt:-) har du ännu julklappar kvar att inhandla kan du läsa mina bästa julklappstips som jag bloggat om tidigare HÄR.
Vill också passa på att dela med mig av en gratis receptsamling som Hälsofrämjandet har sammanställt för att inspirera till goda och nyttiga läckerheter i juletid och jag har bidragit med recept på marinerad grönkålssallad och apelsinpraliner! Här är receptsamlingen. 

Lev julen grönare:-)

Karin♥