Tjohoo! Nu släpps snart min 3:e bok, närmare bestämt den 4 maj! Så himla roligt, är riktigt stolt över boken, KARINS FRUKOST – 252 sidor med inspiration, recept och träningsprogram för att börja sina dagar på allra bästa sätt:-)
Du kan redan nu beställa min bok från vår webbshop HÄR, så får du den levererad till den 4 maj. Vill du ha boken signerad så skriver du det i under övrigt när du gör beställningen. Skriv också till vem den ska signeras:-)
Har också satt ihop ett lyxigt bokpaket med alla mina böcker, se HÄR. Perfekta presenten till någon du tycker mycket om eller helt enkelt till dig själv:-)

Varför det blev en frukostbok är för att jag är lite av en frukostnörd. Älskar verkligen frukosten, tycker det är den bästa stunden på dagen. Jag tränar ju i stort sett alltid på morgonen så efter träningen njuter jag verkligen av att kunna sitt ner och äta en fantastiskt god och samtidigt nyttig hälsoboostande frukost och ha hela dagen att se fram emot!
Här kommer några exempel på recept som är med i boken: Acai bowls, bluberry macadamia swirl, frökex med goda pålägg, bär- och chiayoghurt, olika varianter på smoothie-bowls, gröna smoothies, detoxsallader, chia-puddings, soppor, raw food-gröt i olika varianter, kokoghurt och hallonwraps för att bara nämna några:-) Det finns också med lite god frukostfika-recept i form av bollar och bars!
Här nedan ser du lite fina bilder från fotningen till boken:-) jag har som vanligt fotat alla receptbilder (över 130 stycken) och så har fotograf Fredrik Malmlund fotat mig till omslaget samt härliga mingelfrukostbilder med familjen!
Jag verkligen ÄLSKAR frukostar! Hoppas att inspirera fler till att börja dagen lite grönare och nyttigare:-) Recepten i boken behöver ju inte ätas som frukostar utan passar faktiskt när som helst under dagen, som mellanmål, före och efter träning, lätt lunch eller kvällsmat! För bra mat är bra mat kort och gott♥♥♥
Och som sagt, vill du säkra ditt exemplar så kan du redan nu lägga beställningen för leverans samma dag den släpps! Gör det HÄR i sådana fall:-)

Karin♥