Nu kan jag äntligen berätta för er:-) Jag är GRAVID♥♥♥
Helt magiskt verkligen. Lite oväntat men jag bara visste, första testet jag tog tidigt visade bara en antydan till ett jättesvagt streck. Nästa dag blev strecket lite lite tydligare och 2 dagar efter så var det ett riktigt starkt streck. Detta är ju nu då rätt många veckor sedan. Men jag känner mig kropp och visste som sagt att jag helt klart var gravid innan det riktigt syntes på testet.
Min första känsla var WOW, helt underbart. Klart vi ska ha 3 barn, det är ju största gåvan. Anders blev förstås också jätteglad. Vi är så lyckliga hela familjen även om minstingen Collin som är 2 inte riktigt fattar grejen men vet att det är en bebis i magen. Vince som är 6 tycker det är häftigt att få bli storebror igen.
Så idag fick vi se vår prins/prinsessa på ultraljud. Lika hänförd varje gång, det är ju ett mirakel verkligen, eller hur  Så himla häftigt. Går inte att beskriva med ord känslan när man får se det lilla livet. Då har vi ändå varit med om flera ultraljud tidigare.
Här är bilden:-) Ser ni att han/hon ligger med benen i kors?
Bebisv13
Jag är i vecka 13 nu och har redan fått en liten bula på magen. Ser fram emot att vara höggravid under sommaren och välkomna vår 5:e familjemedlem i september.
Karinv13
Men det jag ser fram emot mest för tillfället är att få må bättre. Jag har nämligen sedan vecka 6 varit EXTREMT illamående 24/7. De första 4–5 veckorna var jag praktiskt taget sängliggande på heltid, kunde knappt få i mig vatten, bara någon liten klunk emellanåt. Nu är jag mycket piggare och har fått i mig lite mer mat vissa dagar så bara illamåendet som tyvärr är kvar med full kraft. Vill inte äta medicin mot det men har fått det utskrivet. Tänker jag testar den naturliga vägen, som ex bär jag akupressurband typ dygnet runt (finns på apoteket) Äter B6–tabletter och suger på färsk ingefära flera gånger per dag.Svårt att veta om det hjälper då det är svårt att märka ngn skillnad, men tänker det kanske hade varit värre annars.
Jag har också varit på akupunktur i Göteborg, 4:e besöket nästa vecka. Går hos Jun på AM-Kliniken. Hon har berättat att många med gravid-illamående blir mycket bättre efter 2–3 behandlingar men tyvärr mår jag i stort sett lika illa. Däremot är jag mycket piggare och har fått tillbaka min energi och har jag lättare för att dricka nu. Dessutom har jag direkt efter behandlingarna kunnat äta en stor lunch ute på restaurang. Sen kommer illamåendet smygande igen direkt efter men ändå skönt att få i sig lite ordentligt med mat mellan varven.
Jag är sååååå tacksam att jag har världens bästa man som tagit allt ansvar för barnen, fixat frukost till dem, mellanmål och luncher och middagar. Jag har inte tillbringat många stunder i köket och inte lagat en enda måltid. Hmmm … visst är det märkligt jag som älskar att laga mat. Har kunnat mixa mig någon smoothie ibland och skiva ner frukt, det är typ allt.
Med Collin mådde jag också illa 24/7 från v 6 och tyvärr hela graviditeten, det försvann först några timmar efter förlossningen. Men jag mådde aldrig så här extremt illa.
Vem vet, kanske är en tjej där inne denna gång? En del säger att man kan må mer illa då. Men samtidigt har jag hört statistiken att om man redan fått 2 killar så är chansen för ytterligare en kille typ över 80 %. Så det är nog större sannolikhet att det blir 4 killar mot mig som ensam tjej i den här familjen:-)
Så nu vet ni varför jag inte varit så aktiv på bloggen de senaste veckorna och heller publicerat lika mycket som annars på Instagram och FB. I början kunde jag inte ens se andras matbilder på Instagram men nu klarar jag i alla fall det.
Så vi hoppas det går åt rätt håll. Jag fokuserar på det växande livet i magen och att få i mig den mat jag kan.
Feeling blessed♥♥♥
Keep you updated …
KH_liggande_gron_webb