Som sagt så var kursen så lyckad och jag verkligen ÄLSKAR att vara på Cal Reiet. Så mycket att vi redan har bokat in nästa kurs där, blir 21–24 november 2019!
Så lyxigt också att vi hyr hela stället så det bara är våra deltagare som är där + då all personal som passar upp oss och skämmer bort med oss med fantastisk mat också.
Maten var till största del ekologiskt, vegansk och glutenfri. De odlar mycket själva och skapar det mesta från grunden. Vi fick njuta av läckra växtbaserade 3-rätters luncher, nyttig fika på för- och eftermiddagar, fantastiska middagar och en superfräsch frukost-buffé!
Lite bilder kommer här,
Avokadomacka på deras hembakade glutenfria bröd + raw bollar. 
  
Mycket färsk frukt,  

Avokadomacka med sötpotatischips och oliver,

Pålägget här var en vitabönor-hummus med hyvlad zucchini,
  
Fräscht med chiapudding som kursfika, 

Och små grönsakspizzor, 
  
En lunchsallad jag beställde när kursen var slut och innan vi checkade ut, det var quinoa i botten, en underbar honungsdressing, frökex och torkat bovete, 

Alltid färska grönsaker till lunchen och någon god dressing, här en tahini/miso-dressing, de hade också en hemmagjort kimchi vilket jag blev extra glad över:-) 

Sparris med veganparmesan …, gott! 

Vegansk moussaka med blomkålsbechamel, 

Zucchinispagetti med pesto och soltorkade tomater samt goda oliver,

Vill du passa på att vara med 2019, maila mig för mer info på karin@lifevision.se 

♥♥♥