Igår var jag och ”lay-out Åsa” på Göteborgstryckeriet för att fixa och gå igenom det sista med nya boken. Idag rullar tryckpressarna igång, såååå spännande.
Älskar verkligen att skapa böcker, är fantastiskt roligt även om det så klart också innebär väldigt mycket jobb. Jag har en tendens att glömma av HUR mycket jobb det faktiskt är när jag får en ny bokidé hi, hi. Men kan lova att denna nya bok, KARINS FRUKOST, blir så himla bra. Dessutom blir det faktiskt den tjockaste boken hittills med hela 252 sidor.
Det är över 130 recept och det finns såklart bild på varje recept (tycker själv att det är väldigt viktigt att kunna se och bli inspirerad av hur maträtten kommer se ut).
Såhär ser omslaget ut, fint eller hur!

Lite bilder från gårdagens genomgång av bilderna från provtrycket med Hasse på tryckeriet,


Åsa är fokuserad:-)


Boken släpps den 4 maj, tjohooo vad kul:-) Nu har jag alltså skapat 3 böcker under en 3 års period, är faktiskt riktigt stolt.

Hoppas att mina böcker hjälper till att sprida budskapet om att leva ett grönare, friskare liv och verkligen inspirerar folk till förändring genom inspiration. Du kan bland annat köpa mina tidigare böcker i vår webbshop HÄR. 
Håll utkik, kommer att dela med mig av ett par recept från boken under maj månad och hålla dig uppdaterad inför boklanseringen!

Karin♥