Mors dag tips!

Nu på söndag (alltså om en vecka) är det dags för mors dag! Klart alla fantastiska mammor ska hyllas lite extra denna dag.

Idag delar jag därför med mig av lite presenttips som ni kan ge bort eller önska er:-) Tänkte jag gör det i god tid så ni hinner planera och beställa något bra!

Först ut på listan är förstås min senaste bok om choklad som jag tycker passar ypperligt bra som present till alla chokladälskande mammor:-)

Alla recept är ju utan gluten, mjölk och vitt socker och de flesta recept är nötfria och raw food.

Vill man göra presenten än mer lyxig så köper man ekologisk mörk lyxig choklad och knyter ett fint sidenband om boken i brunt eller guld.

Boken hittar ni här, KARINS CHOKLADKÖK.

Presentkort på massage, ansiktsbehandling, fotvård eller någon SPA behandling.

En goodie bag med blandade godsaker som nötter/frön, torkade aprikoser, mullbär, choklad, raw bars, tahini eller mandelsmör.

Varför inte baka något från min nya bok och lägga i en fin burk och ge bort ihop med ett vackert kort.

Kallpressad arganolja (Jag använder den ofta som ansiktskräm eller serum, hur bra som helst. Väldigt prisvärd också.)

Färska örter att kunna plantera eller ha i kruka inomhus. Jag själv ÄLSKAR att njuta av färska örter i både min mat och i smoothies.

Gör en personlig tavla. En väninnan till mig har startat ett nytt företag där de säljer jättefina posters att rama in. Kolla HÄR. 

Någon av mina andra hälsoböcker som jag skrivit, se alla HÄR.

Ett fint kort där du skriver att du bjuder på lunch en dag, sätt gärna ett datumförslag i kortet också.

Den pyssliga kan ge bort en sådan här fin bok. Tänk vad kul att få!

Ge bort något riktigt nyttigt:-) Välj en fin burk där du blandar lika delar nyponpulver, nässelpulver, gurkmeja och ingefära (allt i pulverform). Blir till många hälsoshots och så enkelt att komma ihåg om man låter burken stå framme på köksbänken. Bara att blanda med vatten och dricka.

Finaste gåvan dock tycker jag är något inom välgörenhet. Några förslag är; En säker förlossning , rädda svältande barn eller plantera träd. 

 

Vad min kära mamma ska få på mors dag håller jag hemligt då hon är en flitig läsare av min blogg:-)