Magisk kurs i Båstad

Från i torsdags och under 3 dagar arrangerade vi vår ledarskapskurs Mental Klarhet i Båstad. Sådana ljuvliga dagar vi haft ihop med ett gäng underbara deltagare. Det är nog det bästa av allt med det här jobbet, att få träffa så trevliga, härliga och öppna människor under våra kurser.

Vi startar våra dagar med gemensam morgonträning (löpning eller yoga) och sedan har vi alltid hälsa som en röd tråd under hela kursen. Vi serverar växtbaserad mat (glutenfri och mjölkfri) i toppklass och ser till att hålla energin uppe med hjälp av nyttigare fika i pauserna m.m. Så ingen konferenskoma här inte:-)

Middagen åt vi tillsammans och där utgick vi från samma sorts mat men där kunde man addera fisk också till menyn om man önskade. Frukost och middag var det Eva på Glad mage som fixade.

Ni ser ju hur mycket gott och läckert vi ätit på bilderna här:-)

Men det bästa är ju ändå att min kära man har lärt ut viktiga principer inom personligt ledarskap, ovärderliga insikter för att kunna leda både sig själv och andra på bästa sätt. Det har varit så otroligt intressanta diskussioner och så roligt att jag varit med som ”deltagare” på alla våra kurser men ändå alltid får nya insikter, ideér och massor av värdefull kunskap som liksom landar djupare för varje kurs och utbildning som Anders håller i. Sen gör han väldigt sällan, typ aldrig, samma kurs/föreläsning utan det blir alltid skräddarsytt med nya exempel, metaforer m.m för att förmedla budskapet på bästa sätt!

Jag måste ju också visa de underbart vackra raw tårtorna vi åt till middagen. Eller faktiskt smakade jag själv bara lite på Anders bit, jag brukar hålla mig borta från det söta. Är ju inte riktigt optimalt återhämtad efter borrelian så håller mig till så lite sött som det går, särskilt på kvällen.

Nästa tillfälle att delta i kursen Mental Klarhet är i november, då på underbara Cal Reiet på Mallorca. MAGISKT ställe på alla sätt. Mer info hittar ni HÄR.

Jag längtar redan efter nya insikter, att få träffa fler kursdeltagare och njuta av god och nyttig växtbaserad mat, yoga och massor av intressanta diskussioner.

Vill du veta mer, maila mig på karin@lifevision.se