Nu är jag hemma i Sverige igen, har varit en tur till härliga Spanien:-)

(Bloggar oftast inte när jag är iväg på resor men lägger ut bilder på Instagram och FB så följ mig gärna där om du inte redan gör det)

Nu ska jag berätta något riktigt roligt för er. Snart kommer mina barnböcker om BroccoLisa!

broccolisa_logo400 (kopia)

Det är 3 olika böcker som passar bra för barn i åldern 3–6 år!

broccolisa_alla

Böckerna kommer att släppas måndagen den 5 oktober och säljas både styckvis och paketerade i en fin samlingsbox!

broccolisa_box_visu

Det är jag som har kommit på idéen och skrivit alla böckerna och en supergullig tjej som heter Freja Bergdahl har ritat alla fina bilder! Visst är dom söta:-) Handlar om grönsaksgänget och sockergänget!

Här är Freja och jag♥♥

KarinFreja

Min vision är att med dessa böcker inspirera fler barn till att redan i tidig ålder vilja äta mer grönsaker och mindre av sötsaker.

Idén till böckerna fick jag på en resa över Atlanten för många år sedan och skrev redan då en bok om BroccoLisa och hennes vänner. Efter hand har jag ändrat lite och skapat 3 lite kortare berättelser. Böckerna var egentligen klara för redan ett par år sedan men projektet fick ligga lite på is tills dess att jag kom i kontakt med söta Freja som visade sig vara rätt person för jobbet att illustrera:-)

Mer info om böckerna hittar du här nedan.

De finns att beställa redan nu HÄR med leverans på utgivningsdagen. Perfekt som present och julklapp också, eller hur?

Gröna kramar,

Karin♥

 

BroccoLisa – en frisk tjej full av energi och kärlek!

BroccoLisa är en figur som är skapad av Karin Haglund. Med BroccoLisas hjälp vill Karin förmedla att vi är bra precis som vi är och att grönsaker gör oss pigga, friska och starka, samt att vi bör vara snälla och ta hand om både djur och människor vi kommer i kontakt med.

I varje äventyr delar BroccoLisa med sig av nya värdefulla insikter! BroccoLisa är en glad och påhittig grönsakstjej med massor av energi. Hon är väldigt snäll och bryr sig om alla människor. Samtidigt går hon sin egen väg och är stolt över vem hon är.

 

broccolisas_äventyr_omslag