Vill tala om att min 3:e bok nu är klar och släpps i början på maj!!! Så himla roligt:-) Det var inte alls planerat att skriva ytterligare en bok till så snabbt men efter att jag gett ut Grönsakskärlek i april förra året så började min fantasi och kreativitet jobba på högvarv igen, kan liksom inte stoppa det, och idén till denna boken föddes:-)
Titeln är: KARINS FRUKOST – Raw food & Vegan och det är en 252 sidor tjock frukostinspirationsbok. Jag själv älskar nämligen frukostar och är grymt bra på att variera och komma på olika varianter på nyttiga frukostar. Smoothies, juice, raw mackor, wraps, sallader, yoghurt, kräm, gröt, granola, bars m.m. Boken innehåller förutom över 130 recept (som alla är vegetariska, gluten- och mjölkfria) också inspiration till att börja dagen på bästa sätt, träningsprogram, andningsövningar och bra kosttips! Och en väldans massa inspirerande bilder! Som vanligt är det bild på varendaste recept och det är jag själv som stått bakom kameran:-)
Korten på mig har fotograf Fredrik Malmlund tagit. Layout är som vanligt bästa Åsa Bersten
Här får ni en liten smygtitt på boken som snart ska iväg på provtryck!Och även om titeln är Karins frukost så passar recepten också bra som mellanmål, kvällsmat, efter- eller innan träning .m.m. För bra mat är bra mat kort och gott!
Nu tar jag ett litet blogguppehåll på några veckor men följ mig gärna på Instagram och Facebook under Karinsgronavarld!

Karin♥