Hade ett fantastiskt event igår på Gothia Towers i Göteborg. Temat för dagen var The Keys to Performance Excellence – Working, Living and Competing in THE ZONE! 
Talarna var ingen mindre än min kära man, Anders Haglund och vår kollega och vän Michael Neill. Michael är från USA, bor i LA och har många hollywood kändisar som coachingklienter. Han är en otroligt duktig coach.

Tillsammans med Anders höll han alltså i en heldag igår om hur vi kan vara i FLOW!  Skulle kunna skriva hur mycket som helst om innehållet i detta fantastiska event men idag kommer jag mest dela med mig av bilder och det nyttiga fikaupplägget:-)
Kan tipsa om att läsa min mans populära coachingsbrev, Veckans Anders, om du vill ha  värdefulla insikter (gratis) varje vecka i din inkorg. HÄR kan du läsa Anders brev och ta del av mycket av det som Anders & Michael förmedlade igår, fast i text version.
Det var fullt i lokalen, 70 personer + personal.
Sjävklart hade jag styrt upp hotellet till att fixa specialkost till oss alla:-) Ingen ”vanlig” konferens fika här inte! Delar med mig av lite bilder här nedan, tagna med mobilen och inte i bästa ljuset men de får duga.
På morgonen när alla kom serverades det gröna smoothies. Superfräscha och uppskattade, en mix av spenat, apelsin, ingefära, citron och avokado.


Första fikarasten fanns det glutenfria grönsaksmackor till alla med avokadokräm med koriander, böngroddar, grillad zucchini och rucola. Riktigt goda

Glömde helt att ta kort på den fina och goda lunchen som serverades men menyn var,
Kryddbakad laxrygg med sallad på quinoa, fänkålscruditet, solrosfrön, picklad blomkål och morot, mashésallad, ärtskott samt edamamebönor, sockerärtor och sticklök. Och en grön ärthummus. Det vegetariska alternativet var samma fast bara utan lax. Inga mjölkprodukter eller gluten i något av det som vi serverade under dagen.
På eftermiddagen fick deltagarna mumsa på goda raw food-bollar plus att vi gav alla varsin OMBAR, raw chokladkaka.

Riktigt nöjda med Gothia Towers och ett lyckat arrangemang.
Och tack bästa Anette och Birgitta för att ni tillsammans med mig var de bästa värdinnorna:-)
Och tack för Josefin, Anettes dotter, som var med och passade Collin under seminariet. Tänk att jag kunde sitta med och lyssna på nästan hela seminariet, en ren lyx!!!
Nu blir det till att tagga om och ladda inför nästa event som äger rum 19 september i Stockholm. Då kommer ledarskapsexperten ROBIN SHARMA! Det är 4:e gången vi jobbar tillsammans och har du inte köpt din biljett ännu så gör det NU. Kan köpas HÄR. Finns inte så många VIP-platser kvar så var snabb om du vill passa på att unna dig en sådan.
Njut av måndagen och första dagen på en magisk vecka, i FLOW såklart:-)

Karin♥