Nu har vi haft kalas för Collin som fyllt 4 år ♥ Väldigt lyckat och trevligt med huset fullt av släkt och vänner. Ni vet ju vid det här laget att jag ÄLSKAR kalas och att fixa inför det.
Älskar också att fota men innan jag delar med mig av bilderna så måste jag beklaga mig lite …Hade tagit så mycket fina kort med vår riktiga kamera, mingelkort, fina kort på barnen osv. Men ett missförstånd med min kära man gjorde att han råkade radera hela minneskortet i tron att jag redan överfört bilderna till datorn.
Ja, ja, som tur var hade jag i alla fall tagit lite kort med mobilen, se nedan:-)
Vi börjar med en kalas-selfie ♥
KarinHaglund
Stora killen!!!
Collin4år
Inte riktigt all fika framdukat här men nästan. Blev lite mycket men så blir det lätt när jag är igång då jag älskar att fixa & planera i förväg. Tillsammans med Collin har jag grejat och gjort raw food-tårta, bollar och annat gott. Vi har förvarat i frysen, så smidigt, bara att ta fram en stund innan kalaset.
Raw grädden och chokladbollarna (receptet på bollarna är från FoodPharmacy, du hittar det HÄR) gjorde jag dock dagen innan.
Karin
Rawfood_fika
Det blir lätt kalasfint med lite flaggor och hjärtan.
Kalasfika Chokladbollar_nyttiga
Recept på dessa goda raw bollar á la BroccoLisa hittar du HÄR. Halverade dem innan servering.
BroccoLisabollar
Små mumsbitar av en kladdig raw kladdkaka (recept från min bok Grönsakskärlek).
Rawkladdkaka
Collin ville ha en chokladtårta så vi gjorde denna krämiga raw chokladtårta med mintsmak. (Har inget exakt recept utan slängde ihop lite av det vi hade hemma men basen i fyllningen är avokado). Garnerade med ekobär och physalis samt hackad mörk choklad.
Rawfood_tårta
Så enkelt att skiva ner lite frukt och sätta fina pinnar i bara:-)
Rawfood_kalas Rawfoodfika
De fyrkantiga små chokladbitarna gjorde jag av ett recept på kaka jag hittade i tidningen Vego. Kommer inte ihåg vilket nummer det var men jag kommer ihåg ingredienserna för det vara bara 4 stycken, – kakao, kokosolja, kokossocker och silkestofu. Mixade och hällde i en oljad form. Förvarade i frysen och skar sedan upp i lagom stora bildar.
Pepparkaksbollarna nedan hittar du receptet på i ett tidigare inlägg HÄR.
RawfoodfikaKalas
Barnen älskar denna glass, gott ihop med banen och växtbaserad grädde. Tänkte gjort en raw chokladsås också men det hanns inte med.
Rawfoodglass
Avslutar med ett kort på Elodie som hunnit bli 14,5 månad!
Elodiesvartvit
Hoppas ni också haft en lyckad helg!
KH_liggande_gron_webb