Nu är vi tillbaka till Sverige igen efter en helt fantastisk lyckad resa till DUBAI.
Vår Tid att Leda-vecka (ledarskapsutbildning inom personligt ledarskap och hälsa) började varje morgon kl 07.00 med gemensam morgonträning. Vi joggade och promenerade samt gjorde lite andra övningar som core & pinnövningar. Vissa dagar i öknen och vissa dagar barfota på stranden.
ökenjogg
Varje träningspass avslutades med gemensamma andningsövningar.
Frukosten var grön och nyttig:-) Men självklart fick alla som ville även komplettera med annat från den gigantiska frukostbuffén, men de flesta valde frukt och grönt till frukost och märkte hur bra de mådde av att äta på detta sätt.
Frukost
Collin firade sin 2-års dag i Dubai och personalen på restaurangen sjöng Happy Birthday och serverade en “special-tårta” till honom då de känner oss och vet hur vi äter. Han blev superglad:-)
Collintårta
Här är ett kollage på vad vi serverade deltagarna till mellanmål under utbildningsdagarna.
Mellanmålskollage
Riktigt bra service och de specialgjorde allt som vi ville ha:-)
Lediga dagen blev det en tur till Burj Khalifa, världens högsta byggnad och god raw food-lunch på Bestro – Be Supernatural. Finns även ett ställe som heter Omnia Gourmet som har en del raw food där vi också passade på att äta under veckan.
Rawkollage
Mycket hummus blev det, älskar verkligen hummus. Så stora grönsakstallrikar med massa hummus till lunch och ofta även middag. De brukar ha olika sorters hummus på  buffén som rödbetshummus, ärthummus och avokadohummus. Tummen upp för det.
Lunch)
Barnen var glada och nöjda och njöt av sol och bad med mormor på dagarna när vi jobbade.
Killarna
Kilarnafrukost
Sista kvällen tog vi med hela gruppen ut i öknen för en magisk eftermiddag och kväll med kamelridning, magdans, underhållning och arabisk mat i ren tusen och en natt atmosfär. Fantastiskt:-)
ÖknenKarinAndersFalk
Collin älskar kameler och här rider vi på hotellets strand.
KamelturCollinCollinkamel2
Vi är väldigt glada över att få möjlighet att inspirera så många människor att bli den typ av person som andra naturligt vill följa. Har inte bestämt ännu om vi kör Tid att Leda under 2016 eller om det blir först 2017. Keep you updated när jag vet. Fokus på utbildningen ligger på ledarskap men en av dagarna ägnas åt hälsa plus att vi låter deltagarna genom träning, mat och andningsövningar får känna på hur mycket piggare och energifylld man blir genom att äta mer grönt och röra på sig. En kropp i optimal fysisk och psykisk balans med andra ord♥♥♥
KarinAnders
Kamelgäsp
Hoppas att ni också haft det bra och njöt av den första snön som kom när vi var borta,
Karin♥