Hemma igen i Sverige. Vi fick en liten chock när vi landade på kvällen och det var varmare i luften här än vad vi haft någon kväll på Mallorca!
Delar med mig av lite bilder här idag samt plus och minus med resan.
   

DET BÄSTA

Superlyckad kurs på Cal Reiet och ett fantastiskt härligt gäng med deltagare. Underbara människor verkligen.
Bästa Cecilia Folkesson var med på kursen. Kan varmt rekommendera att följa hennes blogg, det gör jag själv!

Här redo för middag med alla deltagare.

Att det var Elodies första resa utomlands. Så härligt att se hur hon gick runt med öppna ögon och bara ”tog in” allt nytt och spännande.

Här på marknad första dagen med sina brorsor:-)

Väldigt god och vacker mat på Cal Reiet, som här nedan grillad avokado med en rökig tofuröra.

Och veganglass …:-)

Inga iPads med till killarna, så befriande att slippa ”tjat” om att få spela. Sen har de i och för sig lånat min eller Anders mobil vid ett par tillfällen och fått kolla på youtube men skönt ändå med mindre skärmtid.

DET SÄMSTA

Att jag nästa sista dagen vaknade upp med ett HEMSKT fult ansikte. Fått en kraftig allergireaktion, helt prickig med röda hemska utslag i ansiktet + svullnader över ögon, ena kinden. Har verkligen tyckt detta var jobbigt. Fick åka till sjukhuset på morgonen samma dag vi skulle åka hem, antihistamin i blodet m.m. Hållt mig hemma i huset sen vi kom hem men det börjar bli bättre nu, eller mindre illa i alla fall.

Att en kväll under kursen så fick Elodie väldigt ont i handen, ingen hade sett att hon gjort något konstigt eller ramlat, men läkare fick tillkallas för säkerhetskull. En sådan tur att det inte var någon fara. Lite drama sådär på kvällen bara.
Vädret – fint några dagar men många dagar med mulet och regn och inte speciellt varmt. Jag ÄLSKAR just värmen, behöver inte vara sol bara känslan av att inte behöva sätta på sig tröjor och vara lite småfrusen. Helt ok väder dock men hade gärna önskat som sagt lite varmare.
Här sitter i och för sig Anders och njuter en stund i solen, detta är dagen innan kursen börjar och efter en trevlig lunch med Henning och Petra som äger Cal Reiet.

Det blev ett besök till stranden i Palma en eftermiddag. Elodie gick runt och hejade på alla, så gulligt:-)

Mor och dotter på en bänk vid en lekplats.
     
Följer du med oss 2019??? Maila mig på karin@lifevision.se om du är intresserad.
So long,